Salı, Eylül 24, 2019

Spor Sanat Panorama'dan Ali Düşmez'e plaket


İstanbul Gençlergücü spor Kulübü Başkanı Özgür Subaşı ve Sanatçı Şebnem Ceyhan’ın hazırlayıp sunduğu “Spor Sanat Panorama” programı GALA TV’de sezona hızlı bir giriş yapmak için hazırlıklarına devam ederken, tanınmış ikili geçtiğimiz günlerde TFF Yönetim Kurulu Üyesi, İASKF ve TASKK Başkanı Ali Düşmez’i ziyaret ederken, programa katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.


Genç Başkan Özgür Subaşı, ’’Ali Düşmez başkanımızın İstanbul Amatör Spor Kulüpleri ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyon Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalar ortada.Türk futboluna ve amatör camiaya elinden geldiğince hizmet eden TFF Yönetim Kurulu Üyesi İASKF ve TASKK Genel Başkanı Sayın Ali Düşmez başkanımıza ne kadar teşekkür etsek az’’ açıklamasında bulundu.

Özgür Subaşı’nın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Düşmez ise ‘‘2019-2020 futbol sezonunda sahada mücadele eden tüm takımlarımızın oynayacakları müsabakaların fair play içinde, centilmence geçmesini temenni ederim. Tüm takımlarımıza başarılar dilerim’’ dedi. Düşmez ayrıca ‘‘Spor Sanat Panorama programını hazırlayan ve sunan, amatör kulüpleri ekranlara taşıyan İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Özgür Subaşı ve Sanatçı Şebnem Ceyhan’a teşekkür ederiz’’ ifadelerini kullandı.

Özgür Subaşı, Başkan Ali Düşmez’den 2013-2014 futbol sezonunda ‘Türkiye’nin en genç spor kulübü başkanı’ plaketini almıştı.

Haber: Boran Bakşi - Alper Aydın

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.