Salı, Eylül 10, 2019

Spor Sanat Panorama ekibinden Tanrıyaşükür'e ziyaret


İstanbul Gençlergücü spor Kulübü Başkanı Özgür Subaşı  ve Sanatçı Şebnem Ceyhan’ın Hazırlayıp Sunduğu Gala TV’de yayımlanan “Spor Sanat Panorama” Programı TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Muhammet Tanrıyaşükür’ü Makamında Ziyaret Ederek Futbol Camiası için Yaptığı Çalışmalar ve “Spor Sanat Panorama” Programına Verdiği Katkılardan Dolayı teşekkür ederek plaket sundu.



Genç Başkan Özgür Subaşı “Ali Tanrıyaşükür başkanımızın İstanbul amatör Spor Kulüpleri için yaptığı çalışmalar ortada... Türk futboluna ve Amatör Spor Kulübü Camialarına Elinden Geldiğince Hizmet Eden TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek az” dedi.

Ali Tanrıyaşükür de Özgür Subaşı’nın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken “2019-2020 Futbol Sezonunda Sahada Mücadele Eden Tüm Takımlarımızın Oynayacakları Müsabakaların Fair Play içinde ve Centilmence Geçmesini Temeni Ederim. Tüm Takımlarımıza Başarılar Dilerim” derken “Spor Sanat Panorama” Programını Hazırlayan ve Sunan, Amatör Kulüpleri Ekranlara Taşıyan İstanbul Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Özgür Subaşı ve Sanatçı Şebnem Ceyhan’a Teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...