Cumartesi, Eylül 28, 2019

İmamoğlu'ndan Küçükçekmecespor'a stat müjdesi


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar ve Esenyurt’un ardından üçüncü 'ortak masa' toplantısını Küçükçekmece Belediyesi’nde yaptı.


Toplantının ardından saha gezisine çıkan İmamoğlu, ilçedeki bazı projeleri yerinde inceledi. Küçükçekmece Metin Oktay Stadı’nda da incelemelerde bulunan İmamoğlu, idman yapan futbolcularla toplu fotoğraf çektirdi.

Küçükçekmece Spor Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun, "İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Küçükçekmece Belediye Başkanımız Kemal Çebi, Küçükçekmece Spor Kulübümüzü ziyaret edip bizleri onurlandırdığı gibi kulübümüze de yeni stat müjdesi vermiştir. Bugünkü ziyaretlerinden dolayı başta İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Küçükçekmece Belediye Başkanımız Kemal Çebi olmak üzere emeklerini esirgemeyen tüm yöneticilere Küçükçekmece Spor Yönetim Kurulu Adına Teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Küçükçekmecespor Kulübü'nün Küçükçekmece Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise ortak proje hazırlayacağı ve ardından yeni stat inşaatına başlanacağı öğrenildi.

Haber: Yılmaz Aktepe




Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.