Cumartesi, Eylül 21, 2019

FK 1864 sezonu 6 Ekim'de açıyor


İstanbul’da Kuzey Kafkasya kökenli vatandaşlarımız tarafından kurulan ve bu sezon başı Pendik’ten Bakırköy’e taşınan FK1864 Spor Kulübü 6 Ekim 2019’daki sezon açılışına hazırlanıyor.  Bakırköy Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde (Bakırköy Belediye Stadı) 6 Ekim Pazar günkü açılış tören 12.00-15.00 arasında yapılacak.


Kafkas ve Çerkes kökenli vatandaşları maçlara davet eden kulüp başkanı İsa Tuncer yeni sezon çalışmalarını  şu şekilde anlattı: “FK 1864 Spor Kulübü kurulduğu yıl olan 2008’den bu yana 2 yıl Ümraniye ve 9 yıl Pendik’te liglerde mücadele etmiştir. Bizler yeni yönetim olarak 2018 yılında kulüp yönetimine seçildik, bu yıl ilk lig deneyimimizi Pendik’te yaşadık, bu kısa sürede şunu çok net olarak farkettik Pendik sınırları içinde kulübümüze fazla destek yoktu. Bu sebeple Kuzey Kafkas kökenlilere ait 17 derneğimizin olduğu ve ulaşımı rahat olan Bakırköy sınırları içindeki Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’ne, çok bilinen adıyla Bakırköy Belediye Stadı’na taşınma kararı aldık. Yerel yönetimin de onayıyla Ağustos 2019 itibariyle resmi taşınma işlemlerimizi tamamlamış olduk.

Akordeonlarla tribüne!

Bakırköy’e gelmek bizleri hem çok mutlu etti hem de geleceğe yönelik planlarımızı da hızlandırdı. Zira arkamıza 17 derneğimizin desteğini almak bizlere oldukça heyecan verdi. Maçlarımızın dolu tribünlerde oynanacağı hissi ve yaratılacak o güzel atmosfer bizleri kamçıladı. Akordeonlarla, şarkılarla Kafkas Kültürünü, nezaketini ve saygısını tüm maçlarda sahalara yansıtmak oldukça heyecan verici.

İlk etapta hedef Süper Amatör
Bu misyonla da ilk iş olarak amatör futbol camiasını çok iyi bilen Sayın Erol Özbek’le sportif direktör olarak anlaştık.  Takımın başına da yine başarılı futbolculuk hayatına başarılı teknik direktörlük kariyerini ekleyen sayın Ersan Demir hocamızı getirdik. Hedef tabii ki ikinci ve birinci amatör ligleri peş peşe çıkarak ilk etapta Süper Amatör’e çıkmak. Daha sonra da hedef 5. yılda 3.Lig olacaktır. Kafkas camiası adına başladığımız bu hizmet sürecinde bizlere destek olan tüm federasyonlarımıza, derneklerimize, çok teşekkür ederiz. Birlikte bu işi daha kolay başaracağımız konusunda oldukça ümitliyiz.”


Kaynak: yeniesnaf.com



Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...