Cuma, Ağustos 02, 2019

Yeşilova Esnafspor çıtayı yükseltecek


İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Yeşilova Esnafspor sezon öncesi gözünü Süper Amatör Lig’e dikerken, bu hedef doğrultusunda oluşturduğu iddialı kadrosu ile 2019-2020 sezonu hazırlıklarına başladı.


Teknik direktör Murat Aslanyavrusu yönetiminde kendi tesislerinde sezona hazırlanan Küçükçekmece temsilcisinin ilk çalışmasını Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.


Yeşilova Esnafspor Kulübü Başkanı Ahmet Ulaş, “Geçen sezon kulübümüzü çalıştıran teknik direktörü Murat Aslanyavrusu ile yeniden anlaştık. Hocamızın yardımcılığını ise Nedret Patron yapacak. Geçen sezon istediğimiz performansı gösteremedik. Bu sezon çıtamızı yükseltmeliyiz. İyi bir takım oluşturduk. Taraftarların ve yönetimin bizden beklentisi büyük. Yeşilova Esnafspor camiası Süper Amatör, Bölgesel Amatör ve 3. Lig görmek istiyor. Yeni sezon hepimiz için hayırlı olsun” diye konuştu.



Teknik direktör Murat Aslanyavrusu ise “İç ve dış transferde çalışmalarımız devam ediyor. Bu Sezon iddialı bir kadro oluşturmak arzusundayız. Bayrama kadar kendi tesislerimizde her gün çalışmalarımızı yapacağız. Bayram tatil sonrası aynı disiplinle çalışmalarımız devem ederken yapacağımızı hazırlık maçlarında eksiklerimizi tamamlama fırsatı bulacağız. Dış transferde 5-6 oyuncu daha takviye yaparak yeni sezona güçlü gireceğiz. Hedefimiz şampiyonluk” ifadelerini kullandı.


Esnafspor dış transferde şimdiye kadar Karaköprü Belediyespor’dan Mahsun Çiçek, Midyat Belediyespor’dan Gafur Demir ve İbrahim Özdaş’la Ganali Josif Yacks’ı transfer etti. İç transferde ise Turan, Ali Kerem, Berker, Mert, Mehmet, Eray, Muhittin, Gökhan, Aykut, Oğuzhan, Şafak, Taha ve Muhammed ile yeniden anlaşmaya varıldı.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.