Pazar, Ağustos 04, 2019

Yeni Ufukspor transferde şov yaptı


İstanbul 1. Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Yeşilova Yeni Ufukspor sezon öncesinde iç transferde 11, dış transferde 8 olmak üzere toplam 19 futbolcuyla anlaştı.


Teknik direktör olarak en son Hasköyspor'u çalıştıran Anıl Yılmaz ile anlaşan Yeşil-Kırmızılılar iç transfer çalışmaları kapsamında Oğuz Kara, Ufuk Kuru, Osman Nuri Kulaber, Umut Aydın, Abdullah Dalkılıç, Hakan Dark, Alper Akyol, Enes Kalenderi, Soner Babuç, Hacı Arif Evmez ve Ahmet Mert Akdeniz ile yeniden söz kesti.

Küçükçekmece temsilcisi dış transferde ise Küçükköyspor'dan Aytaç Şahinkaya ve Barış Keserci, Kartal Bulvarspor'dan Gökhan Öztürk, Bakırköyspor'dan Sezer Zengingil, Esenyurt Ünyespor'dan Berkan Parlak, 1453 Fatih Gençlik'ten Hasan Baytar, Beyoğlu Yeniçarşıspor'dan Fatih Tutar, Beyoğluspor'dan Oğuzcan Yiğit'i renklerine bağladı.

Müftüoğlu: Şampiyon olacağız
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk ve Dernek Genel Sekreter Recep Kelment'in de katıldığı takım tanışma yemeğinde bir konuşma yapan Yeni Ufukspor Kulüp Başkanı Recep Müftüoğlu, yeni sezonda savaşan bir takım kurduklarını belirtti. Müftüoğlu, “Tecrübeli, savaşan seyir zevki yüksek olan bir takım kurduk. İnşallah gruptan şampiyon olarak Süper Amatör Lig'e çıkarız. Çıkacağımıza inanıyorum. Yönetim kurulu olarak eksik gördüğümüz bölgelere transferlere ettik. Yeni transferlerin de takıma katılmalarıyla daha güçlü bir takım olacağız. Süper Amatör Lig hedefimize inşallah ulaşacağız" dedi.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.