Pazar, Ağustos 11, 2019

Tuzla Şifaspor gümbür gümbür geliyor


Tuzla Şifaspor kulübü başkanı Mehmet Uşen, Tuzla’da herkesin konuştuğu atılımı, hedefi ve Tuzla Şifaspor’un  profesyonel lig projesiyle ilgili detayları anlattı.


Başkan Uşen, ‘’2019-2020 sezonuna girmeden önce yepyeni bir proje ile yeni bir yönetim, yeni bir heyecan, azim ve ortaya koyduğumuz hedef ile yola çıkıyoruz’’ dedi. Uşen, ‘’Amacımız amatör liglerde mücadele eden bir takım olmak değil, bizim hedefimiz bundan yıllar önce tüm Tuzla’nın ve Tuzlalılar’ın şehremini başkanımız Dr. Şadi Yazıcı önderliğinde, çıkılan yolda elde edilen büyük başarıyı yeniden bugün adımını attığımız ve yazmaya başladığımız Tuzla Şifaspor’un hikayesiyle profesyonel lige doğru güçlü ve emin adımlarla ilerleyerek, bu ilçeye futbolun başarısını tüm ilçe beraber olarak yeniden yazmak istiyoruz’’ sözleriyle açıklamasını sürdürdü.

Tuzla Şifaspor kulübü başkanı Uşen, "Tuzla’nın en büyük nüfusuna sahip Şifa mahallesinden 1998 yılında kurulmuş ve bugün başkanlığını yaptığım Tuzla Şifaspor kulübünü yeni yönetimimizle, eski başkanlarımızla, kurduğumuz kaliteli, karakterli ve bu proje için bu takımın başına gelen hocamız, futbol şubemiz ve oyuncularımızla Şifa mahallesi başta olmak üzere bölgemizde bulunan firmalarımız, iş adamlarımız, tüm Tuzla’nın desteği ve tabi ki Kaymakamımız, Belediye Başkanımız,  Emniyetimiz ve kurumlarımızla beraber profesyonel lige taşıyacağız’’ ifadelerini mullandı.

İddialı bir kadro
Başkan Uşen "Teknik direktörümüz Eren Yılmaz’ın verdiği rapor doğrultusunda futbol şubesinden sorumlu yöneticimizin karakterli, kaliteli, kendini ispatlamış, bu liglerin üstünde yetenekli oyuncuları transfer ederek oluşturacağımız kadromuz sadece bu sene için değil profesyonel hedef projemizin temel taşlarını oluşturmaktadır. 18 Ağustos’da yapacağımız kongremiz ile yeni yönetimimizin resmen göreve başlamasının ardından teknik heyetimiz takımla bir araya gelecek ve sezonu açacağız, bununla beraber Tuzla’da yapacağımız Tuzla Şifaspor gecesiyle  tüm Tuzla ile bu büyük hedefimizde birlik olarak oluşturacağımız güç ile yola çıkacağız. Tuzla’nın futbolda ilçesinin takımı ile bütünleşmesi ve bu yolda inanarak yanımızda olması bizleri çıktığımız yolda başarıya daha çabuk ulaştıracaktır.Bizim çıktığımız bu yolda inancımız tamdır ve  İnanmak başarmanın yarısıdır’’ dedi.


Kaynak: http://www.tuzlapress.com

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...