Perşembe, Ağustos 08, 2019

Silivrispor olumlu sinyaller verdi


Yeni sezon öncesi ikinci hazırlık maçını TFF 2. Lig ekiplerinden Ergene Velimeşe ile yapan Silivrispor sahadan 2-1 yenik ayrılmasına karşı sahnelediği oyun ile göz doldurması gelecek için umut verdi.



TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele etmeye hazırlanan Sertan Güriz’in teknik patronluğunu yaptığı Silivrispor yeni sezon öncesi ikinci hazırlık maçını tecrübeli teknik adam Özgür Sağlam’ın takımı Ergene Velimeşe ile yaptı. 

İlk hazırlık maçını 3. Ligin yeni ekiplerinden Modafen ile yapan Silivrispor bu maçı 1-0 kazanmıştı. Yapılan ikinci hazırlık maçını ise 2-1 kaybeden Silivrispor oynadığı oyun ile umut vaat etti. Ergene Velimeşe Stadı’nda oynanan müsabaka Silivrispor karşısında iyi bir oyun çıkaran Tekirdağ temsilcisinin golleri ikinci yarıda geldi. 

Müsabakanın ikinci yarısının ikinci çeyreğinde Sergen ile 1-0 öne geçen Velimeşe takımı bu golün ardından İbrahim Fatih’in penaltıdan kaydettiği golle 2-0 öne geçti. Silivrispor ise tek golünü müsabakanın 88.dakikasında Oğuz Kaan ile kaydetti ve müsabaka 2-1 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi. Hazırlık maçında her iki teknik adam da kadrolarında mevcut olan tüm oyuncularına şans verdi.

Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.