Perşembe, Ağustos 22, 2019

Lefke Cup U15 Turnuvası bugün başlıyor


Osmaneli Belediyesi, TFF, İstanbul ASKF ve Bilecik ASKF'nin destekleriyle düzerlenen Lefke Cup U15 Turnuvası bugün başladıb



Beşiktaş, Fenerbahce, Altınordu, Eskişehirspor, Adana Demirspor, Balıkesirspor, Sakaryagücü, 1308 Osmaneli Belediyespor U15 takımlarının katılacağı turnuvaya ilgi büyük.

Turnuvada takımlar Prof.Dr Yunus Söylet İçmeler Tesisleri, Fadıl Bozkurt Konağı'nda, Bekir Güven Konağı'nda ve ilçemizde diğer tesislerde konaklayacaklar. Yaklaşık 200 sporcu,aileleri,yöneticilerle birlikte Osmaneli 5 gün boyunca 500 kişiye ev sahipliği yapacak.

Osmaneli tanıtımı için büyük önem taşıyan organizasyon özellikle spor turizmi hedefimiz içinde büyük katkı sağlayacak. Geçtiğimiz günlerde Osmaneli'de bir haftalık kamp yapan Beşiktaş Kadın Futbol Takımı ilçeden oldukça memnun ayrılmıştı. Lefke Cup 2019 U15 turnuvası ve sonrası Kadınlar Zafer Turnuvası ve devamında Ulusal Satranç Turnuvası,Geleneksel Osmaneli Panayırı ve devamında da U11-13 Futbol Turnuvası ile Osmaneli spor ve kamp merkezi haline gelecek.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı acıklamada; "Osmaneli Belediyesi Birlik ve Beraberlik içinde her konuda hedeflerine ulaşıyor.Sporda da geldiğimiz durum son derece memnuniyet verici.Yapmış olduğumuz tesisler,spora verdiğimiz önem,sahip olduğumuz Allah vergisi doğal avantajlar ile Osmaneli kendi ölçeğini aşan bir spor ve kamp merkezi oluyor.3.yaptığımız bu turnuvaya katılacağını bildiren değerli kulüplerimize çok teşekkür ediyoruz.Bu turnuvaya katılmak istediğini bildiren ancak şu an yatak kapasitesi nedeniyle kabul edemediğimiz takımlarımız ada teşekkür ediyoruz.

Geleceğin yıldızlarını Osmaneli'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuzu ifade ediyoruz. Osmaneli de Belediye olarak 250 yatak kapasitesine geliyoruz.Özel sektör yatırımları ile birlikte Osmaneli 500 kişi ağırlayacak konumda.Ancak bunu 1.000 yatak kapasitesinin üzerine cıkarmak zorundayız.Bu turnuvada ana sponsorumuz Fenerium AŞ ve diğer sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz.Turnuvaya destek veren Türkiye Futbol Federasyonuna,İstanbul ASKF , Bilecik ASKF ve Bilecik Hakem Komitesi Başkanımıza ve de hakemlerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...