Cuma, Ağustos 23, 2019

İstanbul Sinopspor göz dolduruyor


İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup'ta yer alan ve sezona şampiyonluk iddiasıyla hazırlanan Küçükçekmece temsilcisi İstanbul Sinopspor hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. 


2019 - 2020 Sezonunda 3. Grup'ta  Batı Trakyaspor, Çapaspor, Kuştepespor, Gaziosmanpaşaspor, İstanbul Güngörenspor, Yücespor, Cevizli Anadoluspor, İstanbul Sinopspor, Selimiyespor, İstanbul Ağrıspor, Çavuşbaşıspor, Büyükçekmece Belediyespor  gibi güçlü takımların yer aldığı grupta mücadele verecek olan İstanbul Sinopspor'un kulüp Sekreteri Barbaros Baltacı açıklamalarda bulundu

Barbaros Baltacı yaptığı açılmasında "2019 - 2020 Sezonu öncesi yaklaşık bir aydır hazırlıklarımızı ara vermeden devam ediyoruz. Hazırlık maçlarında takımımız oynadığı futbol ve aldığımız sonuçlarla göz doldurdu. Ekibimiz Büyükçekmece Belediyespor'u 5-0 gibi net bir skorla yenerken yeni transferlerin takıma uyumu dikkatlerden kaçmadı. İkinci hazırlık maçında ise Bayrampaşa Kartaltepespor ile karşı karşıya gelen takımımız bu maçında 5-0 gibi farklı bir skorla kazanarak bu ligde ne kadar iddialı olduğunu göstermiş oldu" dedi.

Çalışmalarından oldukça memnun olan İstanbul Sinop Spor Teknik Direktörü Oğuz Karakaya iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade ederek önümüzdeki günlerde başlayacak ikinci etap çalışmaları kapsamında 10 günlük Sinop kampına gireceklerini kaydetti.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.