Perşembe, Temmuz 11, 2019

Ndong: Yabancı oyuncu transferinde hizmetinizdeyiz


SIBM Spor Menajerliği Sorumlusu Bertrand Joseph Ndong, transfer döneminde Afrikalı ve Güney Amerikalı futbolcu transferinde tüm amatör ve profesyonel kulüplere hizmet etmekten mutluluk duyacaklarını belirtti.



1998’de kurulan şirketin 2012’den bu yana Türkiye’de faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Bertrand Joseph Ndong, Yerel Futbol’a yaptığı açıklamada “Her yıl yaklaşık 30-40 oyuncuyu Türkiye’ye getiriyoruz. Yarı profesyonel, profesyonel veya amatör düzeydeki bu oyunculara burada üst düzeyde antrenman yaptırıyoruz. Profesyonel düzeydeki antrenmanları, Türk ve yabancı profesyonel takımlarla yaptığımız özel karşılaşmalarla destekliyoruz. SIBM takımımız ocak ve eylül ayları arasında aktif. Bu dönemde sürekli hazır olan futbolcularımız her an profesyonel ve amatör kulüplerde oynamaya hazır durumda bekliyor” dedi.

Ndong şöyle devam etti: “Futbol dünyasındaki tecrübemizle kulüplerimize hizmete hazırız. Eğer iddialı bir takım kurmak istiyorsanız geniş oyuncu portföyümüzle hizmetinizdeyiz. Hem erkek hem kadın futbol takımları için yetenekli isimlerimiz mevcut” diye konuştu.

İletişim: soccerinter2005@yahoo.fr
Tel: 05312085565

BAL ve ilin en üst ligine yabancı yasak
“2019 – 2020 sezonundan itibaren Bölgesel Amatör Lig’de ve büyükler kategorisinde ilin en üst yerel liginde yabancı uyruklu futbolcular oynayamazlar. İlin en üst yerel liginin altındaki liglerde Türkiye’de en az bir yıl oturma izni almış, 2002 ve daha büyük doğumlu en fazla iki (2) yabancı uyruklu futbolcu oynayabilir. Ayrıca tüm amatör kulüplerin U19 kategorisinde 2001-2004 yılları arası doğumlu Türkiye’de en az bir yıl oturma izni almış en fazla iki (2) yabancı uyruklu futbolcu oynayabilir.
Alt yapıda yabancı serbest
2019 - 2020 sezonunda tüm amatör kulüplerin U17 ve daha küçük yaş kategorilerindeki takımlarda 2003 ve altı doğumlu Türkiye’de en az bir yıllık oturma izni almış istenildiği kadar yabancı uyruklu futbolcu oynayabilir.”
İstanbul’da durum
Bu kurala göre İstanbul’da sadece 1. Amatör ve 2. Amatör Lig’de kulüpler yabancı oyuncu oynatabilecek. Süper Amatör Lig’i olan liglerde de durum aynı.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.