Perşembe, Haziran 20, 2019

Cankurtaranspor'da 8 yıllık özlem bitti


İstanbul 2. Amatör Lig 9. Grup’ta ikinci olarak 1. Amatör Lig’e çıkan Cankurtaranspor’da 8 yıllık hasreti dindirmenin mutluluğu yaşanıyor.


İstanbul’un köklü kulüplerinden olan ve tarihinde 1 İstanbul şampiyonluğu da bulunan Mehmet Binici başkanlığındaki Fatih temsilcisi bu sezon Yeni Ufukspor ve Sanayi Mahallesi SK ile amansız bir şampiyonluk mücadelesi verdi. Son hafta final niteliğindeki maçta Sanayi Mahallesi ile 1-1 berabere kalan lacivert beyazlı takım böylece üst lige terfi etti. Cankurtaranspor sadece 14 gol yiyerek grubunun en iyi savunma yapan takımı oldu.

Aras Köksal'dan 3. terfi
1453 Fatih GSK ve Merterspor’dan sonra Cankurtaranspor’u da 2. Amatör’den 1. Amatör’e taşıyan, Cankurtaranspor’a gelmeden hemen önce Merterspor ile Süper Amatör Lig vizesini play-off’ta kaybeden teknik direktör Aras Köksal “10 gün içinde takımı kurup öyle lige girdik. Çok zor da bir gruba düştük, çok değerli rakiplerimiz vardı. Oynadığımız takımlar 1. Amatör Lig’de zirveyi zorlayacak kalibrede ekiplendi. Çok iyi tespitler yapıp eksiklerimizin üzerine çalışmalar yaptık. Takım olarak çok istedik ve çok mücadele ettik. Nitekim istediğimizi de aldık” dedi.


"Seneye devam"

Gelecek sezon da Cankurtaranspor’un başında olacağını belirten Köksal “Yeni sezon için yönetimimizle prensip anlaşmasına vardık. İç ve dış transferde anlaştığımız oyuncular var. İyi bir takım kurmaya çalışıyoruz. Mevcut iskeletimizin üzerine genç ve kaliteli oyuncular alıp şampiyonluğü oynamak istiyoruz” diye konuştu.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...