Pazar, Nisan 28, 2019

İkitelli Köyiçi SK şampiyonluğu kutladı

Başakşehir İkitelli Köyiçi Spor Kulübü'nün başarıları ile dolu şampiyonluk sezonunun gecesi Başakşehir Olimpia Düğün Salonu'nda gerçekleştirdi. Selahaddin Kocaaslan'ın sunuculuğunu üstlendiği geceye ilgi yoğun oldu.


Şampiyonluk gecesine birçok ulusal kanalda programlara konuk olup Rumeli müziğini farklı yorumları ile izleyicilerle buluşturan Orhan Kemal kardeşler geceye katılarak birbirinden eğlenceli ve eşsiz şarkıları ile geceye renk kattı.


9 farklı branşta bütün müsabaklara katılan Başakşehir İkitelliköyiçispor başarıları ile ilçede adından söz ettiriyor... 3 sene içerisinde A takımı Süper Amatör'e çıkan Başakşehir İkitelli Köyiçi Spor Kulübü'nün sporcuları katıldıkları bütün branşlarda A kategorisine yükselip adından söz ettirmeyi başardı.


Başakşehir İkitelli Köyiçi Spor Kulüp Başkanı Tahsin Göç, başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktörler ve Ziya Gökalp Mahalle Muhtarı İhsan Koluş'un da aralarında bulunduğu şampiyonluk gecesin de genç sporculara ödüllerini Başakşehir Belediye Başkan yardımcısı Serkan Çelik takdim ederek, mavi beyazlılara başarılarının devamını diledi.


Gençler Altınordu'ya kazandırılacak
A takım antrenörü Bülent Çankaya da ayakta alkışlandı. 
Alt yapıdan sorumlu Teknik Direktör Volkan Sapmaz "Gençlerin başarısındaki en önemli faktör hırs,azim, birlik ve beraberlik oldu.Teyfik Çoklu ile protokol imzalandığını, yetiştirilen futbolcuların Altınordu'ya kazandıralacağı müjdesini şimdiden duyuralım. Altınordu Spor Kulübü'nün çocuklarımızın yeteneklerini fark ederek alt yapımıza verdikleri dektekten dolayı teşekkürlerimiz iletiyoruz" dedi.


Başkan Göç: Dört kategoride şampiyon olduk
Başakşehir İkitelli Köyiçi Spor Kulüp Başkanı Tahsin Göç yaptığı konuşama da
"2018-2019 sezonunda U-14,U-15,U-17 A takımı nezninde şampiyonluk yaşadık. Bu vesile ile teşekkürlerimizi sunmak adına şampiyonluk kutlaması yaptık.Bu organizasyona vesile olan Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin'e, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve Ak Parti ilçe Başkanı Sabahattin Kayas'a verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Sponsorlarımız Metro Büfe sahibi Sidar Otu, Bora Kompresör sahibi Bora Ülgü, Temaş Gıda san.Tic.A.Ş sahibi Adem Temiz, Şehir Yapı Sahibi Emrullah Akyol, Best Kargo sahibi Hacı Yıldız,AK Parti Meclis Üyesi Evren Özkan, Mehmet Cengiz ve İsmail Kaya'ya verdikleri destekten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.


Plaket ve şampiyonluk kupalarını Başakşehir İkitelli Köyiçi Spor Kulüp Başkanı Tahsin Göç ile Başakşehir Belediye Başkan yardımcısı Serkan Çelik takdim etti.
Şampiyonluk Gecesi, çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.


 


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.