Pazar, Ocak 06, 2019

Veteran futbolcular şiddet olaylarını kınadı

40 yaş ve üzeri amatör ile profesyonel futbolcuların forma giydiği Türkiye Veteranlar Futbol Ligi'nin Marmara Avrupa ve Anadolu Grubu'nda yer alan takım temsilcileri, istişare toplantısında bir araya geldi.


Avrupa ve Anadolu yakasındaki toplantılarda, sezonun ilk yarısı değerlendirilirken, özellikle amatör futbolda artan şiddet olayları da gündeme getirildi. Küçükköysporlu Muhammed Yücel'in hayatını kaybetmesinin hiçbir şampiyonluğa ya da başarıya bedel olmayacağını belirten takım temsilcileri, futbolun seyirciyle güzel olduğunu, fair-play ruhu çerçevesinde özellikle sosyal medyada kullanılan demeçlerin tribünleri birleştirici ifadeler barındırmasının, şiddet olaylarının azalacağı görüşünde birleşti.


KOSOVA İLE ÖZEL MAÇ YAPILACAK


Toplantıların ana gündem maddesini ise Kosova ile yapılacak özel müsabaka oluşturdu. Türkiye Veteranlar Futbol Ligi Genel Koordinatörü Füsun Erayla, Kosova Futbol Federasyonu ile yapılan görüşmeler neticesinde resmi davet aldıklarını ve Kosova'ya giderek Veteranlar Karması ile bir maç yapacaklarını söyledi.


Ligde oynanan tüm müsabakaların ve Türkiye Veteranlar Futbol Ligi'nde forma giyen tüm oyuncuların izlendiğini belirten Füsun Erayla, "Çok özel ve anlamlı bir günde Kosova Futbol Federasyonu'nun davetlisi olarak Kosova'ya gideceğiz. TVFL Türkiye Karması'nı oluşturma noktasında çalışmalarımız sürüyor. Tüm müsabakalarımız izleniyor ancak karma takımı oluştururken yetenek ve tecrübenin yanında farklı değerlere de önem veriyoruz. Amacımız skor değil, ülkemizi en güzel şekilde temsil etmek olacak" ifadelerini kullandı.


Kaynak: www.veteranlarligi.org



 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.