Cumartesi, Aralık 08, 2018

Toros: Şampiyonluğa inandığım için geldim

Daha önce Güzelcespor ve Yenibosna’da önemli başarılara imza atan, Halide Edip Adıvar’ı 3.Lig’de çalıştıran ve geçtiğimiz sezon da Sırbistan’da çalıştırdığı takımı şampiyon yaparak ününü yurt dışına taşıyan Edirnespor’un Teknik Direktörü Adnan Toros’un şimdiki hedefi ise Edirnespor’u 3.Lig’e taşımak var.


Edirnespor’un tecrübeli Teknik Direktörü Adnan Toros ve Yardımcı Antrenörü Serdar Ünsal sitemize açıklamalarda bulundu.



Edirnespor Teknik Direktörü Adnan Toros, şunları söyledi: “Bu iş tek başına olmaz. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular bu üç zincirin ana halkaları birlikte olduğu sürece her zaman başarı gelir. Ama bu başarı için bu zincirlerin halkalarının devamlı kenetlenmesi gerekir. Türkiye’de futbolun başarısız olmasında en büyük etkende kenetlememek. Edirnespor'u, diğer büyük kulüplerin üstünde bir kulüp olarak görüyorum. Edirnespor’a inandığım ve gördüğüm için çalışmaya geldim. Osmanlı İmparatorluğunda başkentlik yapmış Edirne ilinin böyle bir başarının bana göre geç kalındığını düşünüyorum. Takım olarak içeride ve dışarıda iyi mücadele veriyoruz. İnşallah Allah’ın izni ile sezon sonu mutlu sona ulaşacağımıza ben inanıyorum. Bu güne kadar ben inanmadığım hiçbir şeyi yapmadım.

SEZON ORTASINDA İLK DEFA TAKIM ALDIM
Normal şartlarda prensip gereği sezon ortasında takım almam. Edirnespor’u ilk defa sezon ortasında alarak çalışmaya başladım. Benim her zaman söylediğim söz var. Hamuru başkası yapacak, ekmeği başkası yapacak, olmaz. Tamamen bunlar ayrı şeyler. Ama Türkiye’de bu var. Yurt dışında futbolda başarılı olan ülkelerde bu hep işin başından itibaren teknik direktör takımı alır. Türkiye’de böyle bir şey yok. Burada hep teknik direktör değişikliği var. Tabi bu değişikliklere özellikle yönetimlerin daha önem vermesi lazım. Hep teknik direktör değişikliği olmaz. Başarılı yönetimler başaralı kişileri seçmek zorundadır. Seçmeseler bu sefer başarılı olamaz. Her zaman söylerim. Kulüp yönetiminin üzerinde hiçbir güç yoktur. Birlikte herkes kendi işini yaptığı sürece başarı her zaman gelir."


ÜNSAL: TAKIMI TANIMA SÜRECİ GEÇİRDİK


Edirnespor Yardımcı Antrenörü Serdar Ünsal, ise “Biz geldiğimizde süreçte takımı tanıma süreci vardı. O süreci bizde 2 mağlubiyetle atlattık. Modafen maçında mağlubiyeti hak ettik, ama Yeşilköy maçında hak ettiğimizi düşünmüyorum. Daha sonra toparlanma sürecine girdik. Şimdi ise takımımızda tecrübeli bir isim olan Adnan Toros, hocamın her sene yaptığı gibi Edirnespor’u 3.Lig’e çıkarıp Edirnelilere hediye edecek” dedi.


Haber: Mert Soylu

Hiç yorum yok:

Beşyüzevler geriden geldi, iddiasını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu'nda Beşyüzevlerspor 2-0 geride düştüğü maçta Türk Hava Yolları'nı (THY) 3-2 yenerek son haftaya BAL yol...