Perşembe, Ekim 04, 2018

Oygu: Bu grupta çok can yakarız

İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden Bayrampaşa Demirspor’da Başkan Oğuzhan Oygu “Seyredilecek bir takım ortaya çıkardık. Bu grupta çok can yakarız” dedi.


Sefaköyspor’u 1-0 yendikleri sezonun ilk maçını Yerel Futbol’a değerlendiren Oğuzhan Oygu “15. dakikada öne geçtik. Ardından bir gol daha bulduk ancak ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Sefaköyspor ile geçen sezon da aynı gruptaydık, tanıdığımız bir rakip. Kanatları etkili kullanıyorlar. Sahaları büyük ve orada çok etkililer. Biz de dersimizi iyi çalıştık ve önemli bir galibiyet aldık” dedi.


Gençlere profesyoneller talip
Bu sezon Mustafa Oygu’nun çalıştırdığ A takımın çekirdeğini, geçen sezon namağlup şampiyon olan U19 ekiplerinin oluşturduğunu belirten Başkan Oygu “Güzel bir jenerasyon yakaladık. 2000 doğumlu oyuncularımızın zaten 5-6 tanesi A takımda oynuyordu. Bu sezon 4 takviye yaptık. Kaleci Mümin, Ramazan Alış, Bahtiyar, Hasan Kesici gibi tecrübeli isimlerimiz var. Sezona da iyi hazırlandık. Hazırlık maçlarında Süper Amatör’den Yıldırım Bosnaspor ile berabere kalıp Hamidiyespor’u farklı yendik. Grubumuzu dişimize göre buluyoruz. Seyredilecek bir takım ortaya çıkardık. Çok can yakarız” diye konuştu.


2000 doğumlu oyuncularından Dursun Can’ı Bayrampaşaspor’un, Emre Demirci’yi Eyüpspor’un istediğini belirten Oğuzhan Oygu, bu iki ismi devre arasında vereceklerini sözlerine ekledi.


Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.