Cuma, Ekim 26, 2018

Heybeliadaspor'da öncelik sahanın tamamlanması

İstanbul 1. Amatör Lig 15. Grup’ta ilk 4 maçını kazanarak lider durumda bulunan Heybeliadaspor şampiyonluğu gözüne kestirdi; bununla beraber kulübün önceliği yarım kalan saha yapımının tamamlanması.


Heybeliada’da nizami bir futbol sahasının olmaması nedeniyle idman ve maçlarını Kartal ve Maltepe ilçelerinde yapmak zorunda kalan Heybeliadaspor’u, geçen sezon olduğu gibi Koray Kanbur çalıştırıyor. Takımın aynı zamanda asbaşkanı da olan Kanbur, geçen sezon takım dipteyken görevi devraldı ve takımı sezon sonunda üçüncülüğe taşıdı. Bu sezon futbolcuların yoğun isteği üzerine eşofmanlarını yeniden giyen Kanbur “Takımımız bu sezon gayet güzel. Arman Şiringil başkanlığında güzel bir yönetimimiz var. Elimden geldiğince takıma hizmet etmeye çalışıyorum. Sütlüce’de oturuyorum, her idman ve maç için uzun bir yol kat etmek durumundayım. Bence bizim yaptığımız bir kamu hizmeti. Bakanların parayla yaptığı için biz bedava yapıyoruz. Başkalarının çocuklarına hizmet veriyoruz, adamızın tanıtımını yapmaya çalışıyoruz. Gençlerimize, ülkemize faydamız olursa ne mutlu bize” dedi.


Mahkemeyi İBB kazandı
Kulüp olarak önceliklerinin, Heybeliada’da yapımı yarım kalan sahanın tamamlanması olduğunu belirten Kanbur “İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başlamış, zemini düzenlemişti. Daha sonra bölgenin sit alanı olduğuna dair mahkemeye gidenler oldu. Davayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi kazandı. Biz de beklemedeyiz. Elbette ki isteğimiz, efsanelerin yetiştiği, top oynadığı sahamızın tamamlanması. Adalar ilçesinde bir saha olmaması üzüntü verici” ifadelerini kullandı. Kanbur, İASKF ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez ve TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür’e de teşekkür ederek “Sağ olsunlar, sayelerinde bir şeyler oluyor ve hizmet alıyoruz” diye konuştu.


Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...