Pazar, Ekim 07, 2018

Ferahevlerspor deplasmanda 'Can' buldu

İstanbul 1. Amatör Küme 9. Grup'ta sezonun ilk haftasını bay geçen Ferahevlerspor, ikinci hafta mücadelesinde 2-0 kazanarak sezona üç puanla başladı.


Fatih Mimarsinan Stadı'nda oynanan karşılaşmada İstanbul Kastamonuspor'un konuğu olan Yeşil Beyazlılar, ilk yarıda topa daha fazla sahip olan taraftı. İlk 10 dakikalık bölümde pozisyonlar bulan ancak sonuç alamayan Sarıyer temsilcisi, aradığı golü 37. dakikada bulmayı başardı. Samet'in kafa pasında topla ceza sahasına kadar ilerleyen Can Dizdar, rakip savunma oyuncularının baskısına rağmen ayakta kaldı ve sıfıra indirerek penaltı noktasına çıkardığı topu Bilal filelerle buluşturdu. 


PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN


Skorun avantajıyla ikinci yarıda rakibini sahasına çekerek kontra ataklarla etkili olmaya çalışan Ferahevlerspor, ikinci golü 72'de Can ile buldu. Bu yarının büyük bölümünde ev sahibi Kırmızı Siyahlı ekip topa daha fazla sahip olan taraf olsa da atak yönüne göre sol kanattan kullanılan kornerde Samet arka direkte topu indirdi, kale sahasında içinde Can'a sadece dokunmak kaldı. 


Mücadelede başka gol olmayınca deplasmanda 2-0 kazanan Ferahevlerspor, sezona iyi bir başlangıç yaptı. İstanbul Kastamonuspor ise ikinci hafta sonunda bir puanı bulunuyor.


Muhabir: Gökhan Taner

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...