Salı, Ekim 16, 2018

Bu kulüpte transfer ücretini futbolcular ödüyor

Manisa’nın Gördes ilçesinde 2016 yılında kurulan Gördesspor’u diğer kulüplerden ayıran önemli bir özellik var. Yeşil-Sarılı kulüp birçok kulübün aksine futbolcularına transfer ücreti ödemiyor. Bununla da kalmıyor, futbolcular TFF’ya yatırılması gereken lisans ücretlerini de kendilerini ödüyorlar.


Son olarak Gördes Belediyespor’dan transfer edilen Mehmet Korkmaz da kendi transfer ücretini ödemekle kalmadı, kulübe bir çamaşır makinesi hediye etti. Aynı ilçenin diğer ekibi Gördes Belediyespor’da şampiyonluk yaşadıktan sonra Gördesspor’u kuran, bu ekibin hem başkanlığını hem de teknik direktörlüğünü yapan Aziz Altıntaş “Transferlerini kendileri gerçekleştiren gençlerimiz ile ne kadar gurur duysak azdır. Kulübün ihtiyacı olduğunu bilen Mehmet Korkmaz bir adet çamaşır makinesi ile kendisini Gördesspor’a transfer etti. İlçemizde esnaflık yapan sporcumuzu bu davranışından dolayı da tebrik ederiz. Keza aynı şekilde yeni transfer Ömür Şen de kendi transfer ücretini ödedi” dedi.


Kısıtlı koşullarda, gerçekten amatörce faaliyet gösterdiklerini belirten Altıntaş, malzeme konusunda da ilçe esnafından destek gördüklerini belirtti.


5 ay kala lisanslar çıktı
Geçen sezon ilk kez katıldıkları 2. Amatör Lig’de şampiyonluğu son maçta kaçırdıklarını belirten Başkan Altıntaş “Gördesspor yönetimi olarak, ligin başlamasına daha 5 ay olmasına rağmen kadromuzu kurduk, transfer bedellerini yatırarak oyuncularımızın lisanslarını çıkardık. Kulübümüzün tüm futbolcuları ilçemizin gençleri ve benim de eski öğrencilerim. Kulübümüzün amacı kendi imkanları dahilinde gençlere sahip çıkmak, onlara sorumluluk ve aidiyet aşılamak, başarıda ve başarısızlıkta ekip olarak birlikte neler yapılabileceğini göster bilmek” ifadelerini kullandı.


Haber: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.