Çarşamba, Eylül 05, 2018

Manavgat'a modern futbol eğitim merkezi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Antrenör Burak Çiçek, İsmail Kıyak ve Ramazan Coşğun'un kurucusu olduğu Manavgat Elit Futbol Eğitim Merkezi, 22 Eylül'de sezonu açacak. Manavgat’ın en kapsamlı futbol eğitim kurumu olmaya aday olan merkeze ilginin yoğun olduğunu belirten Burak Çiçek, sitemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:


''Ülkemiz örf adetlerine, FairPlay ilkelerine bağlı ,saygılı sporcu bireylerin yetişmesi için kendini sürekli geliştiren antrenörlerimiz eşliğinde sporcularımızın temel motorik (yetenek) özelliklerinin ve gelişim kontrollerinin sağlanarak teknolojik ve bilimsel destekler ile en kaliteli eğitimin verilmesi amacıyla kurulmuş bir Futbol Gelişim projesidir.
Sporcularının antrenman analizleri , mevkii çalışmaları ile gelişimlerini hızlandırarak, işbirliği içinde bulunduğu profesyonel kulüpler ile sürekli göz önünde bulundurarak Elit ve Gelişmeye Açık Sporcu olarak keşfedilmesini sağlar.


'Kişisel gelişimlerini de takip edeceğiz'
Sadece futbol gelişimlerinin değil kültürel ve sosyal kişisel gelişimlerinin sağlanması için sporcularımızın sosyal faaliyetlerin yanısıra Ders Çalışma ve Kitap Okuma Sistemimiz ile takip altında bulunduruyoruz. Uyku düzeni ve düzenli beslenme gibi sporcu sağlığını derinden etkileyen faktörler tarafımızca programlanarak kontrol altında tutuluyor.''


Kuruluş aşamasında bir çok profesyonel takımın Futbol Gelişim Direktörleri'nin ve altyapı antrenörlerinin ve eski futbolcuların destek verdiği futbol eğitim merkezinde toplam beş yetiştirici antrenör görev alıyor.


Burak Çiçek, kendilerinden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerini sunarken, merkezin 12 ay boyunca kesintisiz hizmet edeceğini belirtti.

Hiç yorum yok:

Kosova'nın Güç'ü Nurtepe'ye yetmedi

İstanbul 2. Amatör Lig 12. Grup'ta üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Nurtepespor sahasında Kosova Güçspor'u 2-0 mağlup etti.