Pazar, Eylül 02, 2018

Kavacık ve Yeniköy birbirlerini üzmedi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kavacıkspor ve Yeniköyspor hazırlık karşılaşmasında Kavacık 15 Temmuz Şehitler Stadı'nda karşı karşıya geldiler. Güneşli ve güzel bir havada oynanan karşılaşmayı yaklaşık 100 civarında seyirci takip etti.


Oyunun ilk bölümünde Yeniköyspor topa daha çok sahip olan takımdı. Ayağa paslarla ceza sahası önüne kadar gelen Sarıyer temsilcisi, Kavacıkspor savunmasını aşmakta zorlandı. Buna nazaran Kavacıkspor kontrollü oynayarak Yeniköyspor ceza sahası önüne kadar gelmeye çalıştı.


23.dakikada sağ kanattan gelişen Kavacıkspor atağında ceza alanına yapılan ortayı Yeniköyspor savunma oyuncusu elle kesince maçın hakemi tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Bedri Güntay kaleciyi ve topu ayrı köşelere göndererek Kavacıkspor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti.


43.dakikada ani gelişen Yeniköyspor atağında Doğunun pasıyla soldan ceza alanına yaklaşan Ferdi ceza yayı üzerinden sol ayağıyla uzak köşeye sert bir vuruş yaparak skora dengeyi getirdi: 1-1
İlk yarı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.


İkinci yarı her iki takım da farklı kadrolarla sahadaki yerini aldı. Bu devre karşılıklı ataklarla geçerken her iki takımda bulduğu pozisyonları gole çeviremeyince maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 beraberlikle sonuçlandı.


Haber: Metin YILMAZ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...