Pazar, Temmuz 15, 2018

Yıldıztabyaspor Ogun Koca ile 'devam' dedi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Yıldıztabyaspor son 3 sezondur takımı çalıştıran deneyimli teknik adam Ogün Koca ile sözleşme yeniledi.


Yıldıztabyaspor Kulübü Başkanı Yavuz Coşkun bugün yaptığı açıklamada ''Üç sezondur kulübün A takım hocası olan Ogün Koca ile karşılıklı anlaşarak 2018/2019 sezonunda da devam kararı aldık.Bir takımın başkanı ve hocası diyoloğundan daha ileri olan birlikteliğimizin devam etmesinden memnunum. U19/1 Ligi'nde mücadele edecek gençlerimizi de Ogün Koca’ya teslim etmekten ve bize kulüp olarak gelecek nesil oyuncular yetiştireceğinden dolayı çok mutluyum dedi.


Ogün Koca da yaptığı açıklamada ''Üç sezondur elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Şimdi bu yapılan çalışmaların biraz daha fazlasını yapmamız gerekecek. Kendi evimiz olarak gördüğüm kulübün ve tesislerin belirsiz durumuna rağmen buradayız.Daha iyi şeyler yapmak adına çalışmalar yapmam gerektiğini düşünüyorum. İnşallah her iki taraf içinde hayırlı olsun. Verdiğim bu kararda Rabbim yar ve yardımcımız olur''  dedi.


MUHABİR:ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...