Cuma, Temmuz 13, 2018

Veteranlar Futbol Ligi'nde ön kayıt dönemi başladı

40 yaş üstü profesyonel ve amatör futbolcuların mücadele ettiği Türkiye Veteranlar Futbol Ligi'nde 2018-2019 sezonu için ön kayıt dönemi başladı. 


Organizasyonun internet sitesi www.veteranlarligi.org'da yer alan açıklamada, "Master ve veteran futbol camiasına profesyonel bir anlayış getiren Türkiye Veteranlar Futbol Ligi'nde 2018-2019 sezonu hazırlıkları başladı. Yeni sezonda Türkiye'nin farklı bölgelerinden takımların mücadele edeceği yeni sezonda ligde mücadele etmek isteyen takımlar, ön kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir" ifadeleri yer aldı. 


ERAYLA: HERKES BU AİLENİN BİR PARÇASI OLABİLİR
Türkiye Veteranlar Futbol Ligi Genel Koordinatörü Füsun Erayla, geçtiğimiz sezon kalitesi yüksek bir yıl geçirdiklerini belirterek, "Ligimizin temellerini atarken, belli bir yaştan sonra da yeşil sahanın havasını solumak isteyen insanları, futbol topunun peşinden koşarken değil de etrafında toplanmasını istedik. Bu amaçla yola çıktık. Geride bıraktığımız sezon da bunu fazlasıyla gördük, çok güzel dostluk köprüleri kuruldu. Yeni sezonda da bunu artırarak devam ettirmek istiyoruz. Tabii burada futbolcuların dışında eşlerin ve çocukların da katılımı, bu etkileşim içerisinde yer alması önemli. Skordan ziyade öncelikli amacımız bunu sağlamak" dedi. 


Ön kayıt döneminin başladığına da vurgu yapan Erayla, "Takımlarımız internet sitemizde yer alan ön kayıt formunu doldurarak bizlere ulaşabilir. Ekibimiz en kısa sürede kendilerine geri dönüş yapacaktır. Herkesi bu ailenin bir parçası olmaya davet ediyoruz" diye konuştu. 


Muhabir: Erdem Sağolan


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.