Pazartesi, Temmuz 02, 2018

U13'te İstanbul'un en büyüğü İFA

Yaklaşık 400 takımın katılımıyla başlayan İstanbul U13 Şampiyonası'nda İstanbul'un en büyüğü İFA Spor oldu.


Grup aşamalarının sona ermesinin ardından grup birincileri merhum TFF İstanbul İl Temsilcisi Yemen Ekşioğlu'nun adının verildiği İstanbul Şampiyonası'nda kozlarını paylaştı. E Grubu'nda Arnavutköy Belediyespor, Halkalı Taştepespor ve Kocasinanspor'u yenerek şampiyon olan İFA, çeyrek finalde Dudulluspor'u 2-0'la geçti. Yarı finalde Çeliktepespor'u 2-2 biten normal sürenin ardından penaltılarda 4-1 yenen Küçükçekmece temsilcisi, finalde 1. Lig ekibi Ümraniyespor'un U13 Takımı ile karşılaştı.


Selimiye Stadı'nda oynanan ve İFA taraftarlarının büyük ilgi gösterdiği maçın normal süresi 1-1 sona erdi. Penaltılarda rakibine 4-3 üstünlük sağlayan İFA İstanbul şampiyonu oldu.


İFA Spor Kulübü Başkanı Ekber Yeşil yaptığı açıklamada "Yemen Ekşioğlu U-13 İstanbul Şampiyonası'nda 400 takım arasında 1'inci olan takım oyuncularımızı, hocalarımızı, bu süreçte emeği geçen velilerimizi tebrik ederim. Ayrıca bu maçta da takımlarını yalnız bırakmayan İFA spor'un büyük taraftarına da teşekkür ederim. İstanbul şampiyonluğu camiamıza hayırlı olsun" dedi.


İstanbul Şampiyonası sonuçları:



Çeyrek finaller
Çeliktepespor - İstanbul Güngörenspor: 1-0
İFA Spor - Dudulluspor: 2-0
Medipol Başakşehir - Damlaspor: 4-0
Ümraniyespor - Bağlarbaşıspor: 4-0


Yarı Finaller
Ümraniyespor - Medipol Başakşehir: 2-0
İFA - Çeliktepespor: 2-2 (4-1 pen)


Üçüncülük maçı
Medipol Başakşehir - Çeliktepespor: 3-0


Final
İFA Spor - Ümraniyespor: 1-1 (4-3 pen)


Haber: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...