Cumartesi, Temmuz 14, 2018

Şirintepe'ye 'Şimşek' gibi transfer

Daha önce uzun yıllar Kağıthanespor forması giyen ardından başarılı üç sezon geçirdiği Cevat Köprübaşıspor’a transfer olan ve son olarak Sanayi Mahallesi SK’da forma giyen Oğzuhan Şimşek, Şirintepespor’la anlaştı.


Defansif orta saha ve stoper bölgelerinde oynayabilen 1995 doğumlu oyuncu, Şirintepespor Kulübü Başkanı Av.Ferhat Hasan Karagöz’ün de bulunduğu törende imzayı attı. Törende bir açıklama yapan Oğuzhan “Şirintepespor’a transferim daha önce de gündeme gelmiş fakat nedense gerçekleşmemişti. Şimdi ise biz oyuncuların da dışarıdan görüp analiz ettiği bu güzel ailenin bir parçası olabildiğim için son derece mutluyum. Transferimde emeği olan Sanayi Mahallesi Spor Kulübü Başkanımız Sayın Faruk Uçar’a ve tabii ki Şirintepespor Kulübü Başkanımız Av. Ferhat Hasan Karagöz’e teşekkür ediyorum” dedi.


Oğuzhan’ı oynadığı son iki takımında da bizzat kendisinin izlediğini ve burada gösterdiği performansları beğenerek transferi gerçekleştirdiğini söyleyen Başkan Karagöz “Oğuzhan ailemize güç katacak değerli bir kardeşimiz, her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.


Şirintepespor bu sezon İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele edecek.


Editör: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...