Cumartesi, Temmuz 14, 2018

Pazariçi Köprülüspor'dan genç futbolculara davet

İstanbul Süper Amatör Lig ekibi Pazariçi Köprülüspor, profesyonel kulüplerin alt yapılarında yetişmiş ancak profesyonel olamamış gençleri yeni sezon için davet etti.


Yeni sezon öncesi Pazariçi Köprülü Spor Kulübü basın sözcüleri Cem Gürkün ve Çelebi Deryahan, yaptıkları yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandılar:


‘Öncelik alt yapı’
2018-2019 Futbol Sezonunda kulübümüz alt yapıya ağırlık verecektir. İçiçe girmiş Mahallelerde yaşayan çocuklarımıza öncelikle Spor yaptırmak istiyoruz. Yetenekli olan çocuklarımızı da Türk Futboluna katmayı planlıyoruz. Bölgemizde özellikle uyuşturucu ve alkole karşı Futbolun bir kalkan olduğunu düşünüyoruz. Evde Bilgisayar bağımlısı olan gençlerimizi Futbol ile sosyal hayata katmayı planlıyoruz.


‘Spor komisyonu kuruldu’
Yeni oluşan yönetimimizde bu konu ile ilgili üç tane Alt Yapıdan Sorumlu Başkan Yardımcımız görevlendirildi. A Takım ve Alt yapı ile ilgili konusunda deneyimli bir Spor Komisyonu kuruldu. Bu konu ile ilgili Hasan Saka, Hüseyin Çorapçı, Abbas Vardarlı, Bayram Alpdağ, Kemal Keleş, Kemal Gönülkırmaz, Murat Şen ve Melih Leblebici arkadaşlarımız ciddi mesai harcıyorlar. Buradan öncelikle Anne ve Babalara seslenmek istiyoruz lütfen çocuklarımıza sahip çıkılması anlamında çocuklarınızı evlerinize en yakın olan TFF na bağlı Spor Kulüplerine götürün ve Spor yapmaları için çaba harcayın. Çocuklarınızın mümkünse idmanlarında ve müsabakalarında yanlarında olun.


Spor Kulüpleri ile Okul Yönetimlerinin birlikte hareket ederek gençleri daha fazla spor yapmaya yönlendireceğini düşünmekteyiz. Bu anlamda tüm Okul Yönetimlerine çağırımız lütfen öğrenci kardeşlerimizi Ticari amaçlı sözüm ona Spor Kulüplerine değil de TFF’ye bağlı Amatör Küme takımlarına yönlendiriniz. Geçmişte top oynamış günümüzde köşesine çekilmiş değerli Futbol Adamlarının , evlerinde zamanını tüketerek geçirmesi kesinlikle futbol adına üzüntü vermektdir. Bu değerlerin mutlaka Spor Kulüplerinde gençlerle deneyimlerini , bilgi ve birikimlerini paylaşmaları gerekir diye düşünüyoruz. Bu değerlerin yerleri futbol kulüpleri ve Stadlar olduğunu düşünmekteyiz.


‘Yeni yönetimde 11 esnaf var’
Mahallelerde bulunan Esnaf arkadaşlarımızın mutlaka Spor kulüpleri ile içiçe olması gerektiğine inanıyoruz. Gelirleri nispetinde Spor Kulüplerine maddi manevi destek vermeleri gerktiğine inanıyoruz. Bu anlamda yeni yönetim kurulumuzda 11 Esnaf arkadaşımıza yer verdik.


Dev ekranda maça davet
Futbolun birlik ve beraberlik ruhu tavan yaptığında çok daha güzel olduğuna inanıyoruz bu anlamda herkesi Futbol çatısı altında birlik ve beraberliğe davet ediyoruz.
Tüm Spor Severleri kulübümüze katabilmek anlamında bu sezon Digiturk’te zarar etme pahasına çok cüzi bir bedelle kulübümzde maçları izlemeye davet ediyoruz. Tabiki dev ekranda.


A takımımız ile hedefimiz bu yıl ve bundan sonraki yıllarda tamamen Amatör ruh ile mücadele edecek, futboldan gelecek bekleyen gençler ile yola devam etmek istiyoruz. Tabii ki gençleri yönlendirecek 4-5 ağabey ile kadromuzu oluşturmayı düşünüyoruz. Özellikle profesyonel kulüplerin alt yapılarında yetişmiş, profesyonel olamamış gençleri takımımızda top oynamaya davet ediyoruz.


Bölgemizin en büyük sorunu idman ve müsabaklaraımızı oynayacağımız stad ve sahaların olmaması bu konuyu inanıyoruz ki Belediyemiz en kısa bir zaman içerisinde çözecektir diye düşünüyoruz. Çözüm oluncaya kadar da sahası olan kulüplerimizin bizlere destek vereceğine yürekten inanıyoruz.
Şimdi birlik olma zamanı diye düşünüyor ve 7’den 70’e herkesi Futbol Dünyasına davet ediyoruz. Haydi Gençler Şimdi Futbol Zamanıdır kaplarımız sizlere sonuna kadar açık olup Anne ve Babanızın elinden tutup onları da aramıza kazandırın.”

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.