Cumartesi, Temmuz 28, 2018

Balıkyoluspor Kulübü federe oldu

Geçtiğimiz aylarda sportif faaliyetler üzerine kurulum aşamasını tamamlayan ve bu doğrultuda federe olmak için yoğun çaba gösteren Aytekin Yayla önderliğindeki Esenyurt Balıkyolu Spor Kulübü, kuruluşundan kısa bir süre sonra bölgede faaliyet gösteren Özel Mesleğim Okulları ile takım için isim sponsorluğu konusunda anlaşmış ve takımın adı Mesleğim Okulları Esenyurt Balıkyolu Spor Kulübü olarak tescil edilmişti. Kulüp bu anlaşma ile Esenyurt’ta amatör bir spor kulübü isim sponsoru alarak aynı zamanda liglerde mücadele edecek ilk kulüp olma özelliğini de kazanmış oldu.


Önceki gün İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na giden başkan Aytekin Yayla, Federasyon başkanı Ali Düşmez ile de görüşerek kulüp için gereken evrakları eksiksiz teslim etti. Daha sonra kısa bir açıklama yaparak kulübün isim sponsorluğu konusunda desteklerini esirgemeyen Sn. Nabi Kırmızı’ya da teşekkürlerini ileten Aytekin Yayla, “Federasyonumuza gereken evrakları teslim ederek önümüzdeki sezon sahaya ineceğiz. Hayırlısı ile tescil işlemini gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte güçlü bir yönetimle güçlü bir kadro kurarak kulübü istediğimiz ve hedeflediğimiz noktalara çıkartmak için uğraşacağız. Bize kulübümüzün kuruluş aşamasında ve sonrasında desteğini esirgemeyen Sn. Nabi Kırmızı Bey’e teşekkürlerimi tekrar iletiyorum“ diyerek sözlerini tamamladı.


Muhabir: Gökhan İşbaşar


 


 

Hiç yorum yok:

Silivri cezayı Bornova'ya kesti

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve için mücadelede eden Silivrispor evinde oynadığı Bornova 1977 maçını Arda Yumurtacı’nın attığı iki golle 2-0 kaza...