Pazar, Haziran 03, 2018

Şirintepespor'da ilk imza Fatih Can Kart'tan

Yeni sezonda İstanbul Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Şirintepespor’da sezonun ilk imzasını Fatih Can Kart attı. Mavi beyazlıların geçen sezonki şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan, serbest vuruştan attığı goller ve asistleriyle ön plana çıkan genç oyuncu bu sezon da Kağıthane temsilcisinde forma giyecek.


Şirintepespor Kulübü Merkezi’nde düzenlenen imza törenine Can Kart’ın yanı sıra Kulüp Başkan Vekili Burhanettin Öğütcü, Başkan Yardımcısı Emre Alçin de hazır bulundu.


Öğütcü: Fatih Can'ın kalacağını biliyorduk
İmza töreni sonrası bir açıklama yapan Başkan Vekili Burhanettin Öğütcü; yeni bir yapılanma dönemine girdiklerini söyledi. Bir yandan alt yapılarının daha iyi olması için uğraş verirken bir yandan da ilk kez çıkılan Süper Amatör’de daimi bir kulüp olabilmek adına adımlar attıklarını belirten Öğütcü “Can Kart bizim için önemli bir oyuncu. Onun kalitesini de geçtiğimiz sezon bu kulübün başarısı için neler yaptığını da çok iyi biliyoruz. Her ne kadar imzalar atılmamış olsaydı da biz Fatih’in burada kalacağını bizlerden ayrılmak istemediğini biliyorduk. Atılan imzanın hem camiamıza hem de sevgili kardeşimiz oyuncumuz Fatih’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Fatih: Bu takım büyük işler başardı
Fatih Can Kart ise; “Şirintepespor bir aile kulübü ve ben de bu ailenin bir mensubu olduğum için son derece mutluyum. Geçtiğimiz sezon bu aile çok zor bir grupta çok güzel işler başardı, takım olma yolunda çok önemli adımlar atıldı. Samimiyet, azim ve inanç bizlere sakatlık, kart cezaları ve kaçan penaltı vuruşları gibi onca olumsuzluğa rağmen başarıyı getirdi ve şampiyon olduk. Yönetim kurulumuzun aynı ekibimizi korumaya çalışmasını takdirle karşılıyorum. Geçen sezon ki arkadaşlarımızın hepsi kaliteli ayaklardı. Ben atılan imzanın hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca bize bir yöneticiden ziyade bir abi kardeş gibi yaklaşan Burhanettin Başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Editör: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...