Pazar, Haziran 10, 2018

Paşabahçe bu sezon 'Ateş' gibi olacak!

İstanbul Süper Amatör Lig ekibi Paşabahçespor’da 2018-19 Sezonunda A Takımı çalıştıracak Teknik Kadro belli oldu.


Paşabahçespor Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninin ardından Takım Vedat Ateş ve Yardımcı Antrenör Zafer Keleş’e teslim edildi. Yeşil-Kırmızılı Ekibin Sportif Direktörü Uğur Sakaloğlu’nun katıldığı imza töreni sonrasında her iki antrenör de kolları sıvadı ve transfer listelerinde olan isimler ile görüşmeler başladı.


Sakaloğlu: Geniş bir transfer listemiz var
Paşabahçespor Sportif Direktörü Uğur Sakaloğlu yaptığı açıklamada, ”Paşabahçe Spor Kulübünde 2018-19 Sezonu için yapılan Yönetim Kurulu toplantısının ardından şahsıma sportif direktörlük görevi verildi. Daha sonra gerçekleştirdiğimiz görüşmelerin ardından Beykoz ilçemizden yetişen değerli antrenörlerimizden Vedat Ateş Hocamız ile anlaşma sağladık. Kendisine Altyapı Takımlar Antrenörü olarak vazife yapan yine Zafer Keleş Yardımcı olacak. Her iki taraf için de hayırlı olsun diyorum. Elimizde geniş bir transfer listesi var, bazı isimler ile ilk görüşmelerimiz de yaptık. Anlaşma sağladığımız isimleri kamuoyuna duyuracağız” diye konuştu.


Vedat Ateş ise yapmış olduğu ilk açıklamada, ”Paşabahçespor’u yakından takip eden biriyim. Kulüp Başkanımız Coşkun Okur ve Sportif Direktörümüz Uğur Sakaloğlu ile geçtiğimiz günlerde yaptığımız görüşmenin ardından karşılıklı olarak şartlarımız, beklentilerimizi, hedeflerimizi ortaya koyduk. Ben bu anlaşmanın her iki taraf açısından hayırlı, uğurlu olması ve iyi neticeler vermesini diliyorum” dedi.


Haber: Talip Ercan - ERHA Beykoz

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...