Pazar, Haziran 03, 2018

Dinçer: Başarımızda iki futbolcunun payı büyük

İstanbul 2. Amatör Lig 1. Grup’ta ikinci olarak bir üst lige yükselen Kumburgazspor’da teknik direktör Osman Ruhi Dinçer geride kalan sezonu değerlendirdi.


Kumburgazspor Teknik Direktörü Ruhi Dinçer Yerel Futbol’a yaptığı açıklamada “2017-2018 sezonunda, iyi bir gruptan bütün olumsuzluklara rağmen gruptan ikinci olarak 1. Amatör Küme’ye çıkmayı başardık. Liglerin başlamasına üç gün kala takım kurup hiç hazırlık maçı yapmadan lige girdik. İlk hazırlık maçımız, Gümüşyaka ile oynadığımız lig maçı oldu! Bütün lig boyuncu hiç bir idman yapmadan ilk maçtan itibaren lige asılmaya başladık ve lig sonunda ikinci olarak 1. Amatör Küme’ye çıkmayı başardık” dedi.


"Tüm camiaya hayırlı olsun"
Dinçer şöyle devam etti: “Bu başarıyı çok iyi bir kadroya sahip olmamız ve futbolcularımın benim gibi şampiyonluğa inanmaları sağladı.Bu başarının iki mimarı var. Biri takım kaptanım Hüseyin Güreşken, ikincisi Can Polat. Bu iki kişinin üstün gayretleriyle mutlu sona ulaştık. Bu iki arkadaşım veya futbolcuma, canı gönülden teşekkür ederim. Ayrıca takımda emeği geçen futbolcularıma da ayrıca teşekkür ederim. Takım olmanın ne olduğunu gösterdiler. Tüm Kumburgazspor yönetimine ve Kumburgazspor camiasına 1. Amatör Küme hayırlı olsur. Yeni sezonda başarılar dilerim.”


Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.