Pazar, Mayıs 06, 2018

Tunaspor'da bir devir sona erdi

Bayrampaşa Tunaspor'da 5,5 sezondur görev yapan başarılı teknik adam Ata Haluk Yalın, sezonun bitmesinin ardından görevinden istifa etti.


Tunaspor takımının başında görev aldığı sürece sayısız başarılara imza atan, oldukça mütevazi kadrolarla iyi işler çıkaran usta teknik direktör, 5,5 yıllık süreçte, 4 kez klasman grubunda mücadele etmeyi başardı. 1 kez grup şampiyonu 1 kez de İstanbul'un en büyüğü olarak İstanbul şampiyonluğu sevincini yaşayan Ata Haluk Yalın, 2 kez Bölgesel Amatör Lig'e katılıp 1 sezonda 3.sırada bitirme başarısını elde etmişti.

3.sırada bitirilen sezonun sonunda ise Play Out mücadelesinde, Yeşilköyspor'a karşı mücadele etmiş, büyük çekişmeye sahne olan müsabakada Ata Haluk Yalın'ın talebeleri, ikinci yarıda attıkları gol ile müsabakayı 1-0 kazanıp BAL'a tutunmayı başarmışlardı.

Ata Haluk Yalın ayrılık ile ilgili yaptığı açıklamasında, "5,5 yıldır içinde bulunduğum Tunaspor camiasından bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Bu süre içersinde malzemecisinden oyuncusuna, teknik ekip arkadaşlarımdan Yönetim Kurulu'na verdikleri destek için teşekkür edip tüm haklarımı helal ediyorum. Tuna Spor camiasına bundan sonraki süreçte başarılar dilerim" dedi.


Haber: Erdem Sağolan

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...