Pazartesi, Mayıs 07, 2018

Merterspor iki sezon aradan sonra 1. Amatör'de

İstanbul 2. Amatör 13. Grup’ta lider Merterspor, rakibi GOP Venüs’ün ligden çekilmesiyle haftayı hükmen 3-0 galibiyetle kapatırken, bitime 4 hafta kala 1. Amatör’e çıkmayı garantiledi. 12'de 12 yapan lacivert mavililer, hafta içi maçları sonunda takipçisi Çırçır İmarspor’la arasındaki farkı korursa şampiyonluğu da garantileyecek.


2015-16 sezonunda 1. Amatör Lig’den düştükten sonra geçen sezon A takımla liglere girmeyen Bahçelievler temsilcisi, iki sezon aradan sonra 1. Amatör’e dönmüş oldu.


Merterspor Teknik Direktörü Aras Köksal da üst üste ikinci şampiyonluğunu yaşamış oldu. Geçen sezon 1453 Fatih Gençlik ile 2. Amatör’de mutlu sona ulaşan genç teknik adam, aynı kadroya 5 takviye ile bu kez Merterspor ile ipi göğüsledi.


"Hedef namağlup bitirmek"
Teknik direktör Aras Köksal yaptığı açıklamada “Ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ettik şükürler olsun. Bu şampiyonlukta emeği geçen, bana böyle bi kadro kurma imkanı veren başta Yönetim kadromuz hepsine sonsuz teşekkürü bir borç bilirim. Terinin son damlasına kadar mücadele eden, emek veren, çaba sarf eden oyuncu grubumun ayaklarına yüreklerine sağlık. Futbolda hedefler hiç bir zaman bitmez. Artık hedefimiz ligi namağlup bitirmek olucak” dedi.


Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.