Perşembe, Mayıs 03, 2018

Küçükçekmece İdman Yurdu mutlu sona ulaştı

İstanbul U17 A Ligi 12. Grup'ta en yakın takipçisi Tunaspor’u 4-1’lik sporla yenen Küçükçekmece İdman Yurdu ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.


Ligin 13. haftasında Halkalı Etap Stadı'nda lider Küçükçekmece İdman Yurdu ile takipçisi Tunaspor karşı karşıya geldiler. Karşılaşma boyunca misafir takıma göre üstün futbol sergileyen ve girdiği pozisyonları gole çevirmesini bilen ev sahibi ve grup lideri Küçükçekmece İdman Yurdu takipçisini 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek üç puanı alırken puan farkını 7’e çıkarttı ve ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Kırmızı siyahlılar elde ettiği grup şampiyonluğu ile Küçükçekmece ve İstanbul ilini Türkiye Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazanmış oldular.


Koçman: Bu şampiyonluk kolay gelmedi
Ligin güzel mücadelelere sahne olduğunu belirten Küçükçekmece İdman Yurdu Altyapı Koordinatörü Cem Koçman, “Grubumuzda çok zorlu rakipler vardı, biz bu rakiplerimiz tek tek geride bıraktık ve şampiyon olduk. Bu şampiyonluk hemen bize gelmedi. Biz takım olarak ligler başlamadan önce çok çalıştık, özveri ile futbolcularla birlikte mücadele ettik ve şampiyonluğu hak ederek kazandık” dedi.


Haber: Yılmaz Aktepe


 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...