Pazar, Mayıs 06, 2018

İstanbul Gençlergücü'nden Güney Yıldızı'na çelme

İstanbul 2. Amatör Lig 13. Grup’ta İstanbul Gençlergücü, Nurtepe Güney Yıldızı SK ile 0-0 berabere kalırken zirve mücadelesi veren rakibine çelme taktı.


Gazi Mahallesi Stadı’ndaki maça Güney Yıldızı daha iya başlasa da Gençlergücü kalecisi Sinan Sarıusta’yı geçmekte zorlandı. Sinan’ın oyunda tuttuğun Gençlergücü ani atakta gole çok yaşlaştı ancak Veysi’nin ortasına iyi yükselen Fırat Ezer’in kafasında top üst direkten döndü. Devre 0-0 betti.


Top ağlara gitti ama...
İkinci devrede de Güney Yıldızı’nın baskısı vardı ancak Kağıthane temsilcisi bir türlü Gençlergücü kalecisi ve savunmasını aşmayı başaramadı. Buna karşılık Gençlergücü’nün de ağlara giden bir topu ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı. Karşılaşma 0-0 sona erdi.

Puanını 22 yapan Güney Yıldızı ilk iki yolunda çok önemli bir kayıp yaşadı. Güngören temsilcisi Gençlergücü ise puanını 9 yaptı.

Subaşı: Şanssız bir sezon yaşıyoruz
İstanbul Gençlergücü Kulübü Başkanı Özgür Subaşı karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada “Bugün önemli bir rakibe karşı önemli bir puan aldık. Ligdeki konumumuz takımımızın gerçek gücünü yansıtmıyor. Çok şanssız bir sezon yaşadık. Sakatlıklar bizi etkiledi, ayrıca çok talihsiz yenilgiler aldık. Buna karşın ligden çekilmeyi bir an bile düşünmeden sadece spor yapma amacıyla lige devam ediyoruz. Rakiplerimizin durumu bizleri ilgilendirmiyor. Biz çıkıp oyunumuzu oynuyoruz. Güney Yıldızı Kulübü’ne de bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim” dedi.


Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 11 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...