Pazartesi, Mayıs 14, 2018

Esentepe Şahinspor'da üç puan 'Bereket'i

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup’ta ikinci yarının flaş ekibi Esentepe Şahinspor (Tokat Bereketlispor) bu haftayı da 3-1’lik Yenişehirspor galibiyetiyle kapattı. Küçükçekmece ekibi böylece yenilmezlik serisini 9 maça çıkarırken, ligde kendisine son mağlubiyeti aldıran rakibinden rövanşı almış oldu.


Halkalı Etap Stadı’nda oynanan maça hızlı başlayan Esentepe Şahinspor Mehmet’in şık golüyle 1-0 öne geçti. Yenişehirspor’u yaptıkları presle bunaltan yeşil beyazlılar (Bu maçta beyaz formayla oynadılar) Abdurrahman’ın güzel sayısıyla farkı ikiye çıkardı. Konuk Yenişehir 2-0’dan sonra set hücumlarıyla rakip kalede etkili olmaya çalıştıysa da Şahinspor’da savunmada Adem ve Erdi kritik müdahalelerde bulundular. İlerleyen dakikalarda sağdan gelişen Esentepe Şahinspor atağında ‘Dinamo’ Adem’in şık ortasında Mehmet mükemmel bir kafa vuruşuyla durumu 3-0 yaptı. Mehmet ikinci golünü atarken, Adem de güzel futbolunu asistle taçlandırmış oldu. Ev sahibi takım maçta başka pozisyonlar bulsa da forvet Nedim Ayhan adeta gol kaçırma rekoru kırarken bu maçta orta saha ve savunma oyuncuları sahneye çıktı.
Konuk Yenişehirspor ise son bölümde kaptan Murat’la bir gol buldu. Maç 3-1 bitti.


"Seneye şampiyon olmak istiyoruz"
Genel kurulunu liglerin başlamasından sonra yaptığı için resmi isim değişikliğini gerçekleştiremeyen, gelecek sezon Tokat Bereketlispor ismiyle mücadele edecek yeşil beyazlı ekip Akın Yüce Çarşaf, Nail Polat ve Hüseyin Polat yönetiminde ilk yarıda kaybettiği puanlara yanıyor. Futbolcular “Bu sezon geçti ancak gelecek sezon inşallah şampiyonuz. Bereketli camiası tüm güzellikleri hak ediyor. İkinci yarıda oynadığımız futbolla gerçek gücümüzü gösterdik” dediler.


 


Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.