Cuma, Mayıs 04, 2018

Beylerbeyi penaltılarla BAL'da

Bölgesel Amatör Lig baraj maçında Beylerbeyi SK, Ataşehir Çamolukspor’u penaltılarla mağlup ederek BAL’da devam etmeye hak kazandı.


Karagümrük Stadı’ndaki maçın 120 dakikası golsüz sona erdi. Penaltı atışlarında, ilk beş vuruşta taraflar ikişer atış kaçırdı. Beylerbeyi’nden Cengizhan ve Muhammet topu auta atarken, Çamoluk’tan Ersen ve Yıldıray’ın vuruşlarını kaleci Doğukan kurtardı. Eğer Muhammet son atışı atsa Beylerbeyi kazanacaktı ancak oyuna sonradan giren bu oyuncu topu büyük farkla auta attı.
Altıncı penaltılarda Çamoluk’tan Süleyman, Beylerbeyi’nden Barış atışlarını gole çevirdi. Yedinci penaltılarda Çamoluk’tan Kürşat’ın vuruşu üst direkten döndü. Beylerbeyi’nden Okan ise vuruşunu gole çevirip takımının gelecek sezon da BAL’da mücadele etmesini sağlayan golü attı.

Beylerbeyi'nde Erhan, Gökhan, Uygar, Barış ve Okan atışlarını gole çevirdi. Ataşehir Çamolukspor'da ise Emre, Ferhat, Servet ve Süleyman fileleri havalandırdı.

Rakibini penaltılada 5-4 yenen Beylerbeyi gelecek sezon da BAL’da yer alacak. Ataşehir Çamolukspor ise Süper Amatör Lig’de mücadele edecek.

Muhabir: Erdem Sağolan

DAHA FAZLA FOTOĞRAF İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.