Cumartesi, Mayıs 12, 2018

Altınova'da Güneş devam, Saygılı tamam

3. Lig’in kapısından dönen Altınova Belediyespor teknik direktör Tevfik Saygılı görevinden ayrılırken, Sportif Direktör Abdurrahman Güneş ile yeniden anlaşıldı.


Altınova Belediyespor’a tarihinin en büyük başarılarını yaşatan teknik ekipten Abdurrahman Güneş, gelecek sezon da Yalova ekibiyle devam edeceğini belirterek “Final maçında kaybettiğimiz 3. Lig’i inşallah bu sefer yakalarız. Bize büyük desteğini veren çok değerli belediye başkanımız sayın Dr Metin Oral’a şahsıma verdiği değer ve sevgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bu değerli insanları hedefine ulaştırmak için şahsım adına geçemi gündüzüme katarak çalışacağım, güvenlerini boşa çıkarmamak için büyük uğraş vereceğim. Ben ‘nerede kalmıştık’ diyorum. İnanıyorum ki bu sezon her iki sezondan daha iyi olacak. Bu başkan, bu yönetim, bu taraftar en güzel şeyleri hak ediyor” dedi.


Teknik direktör Tevfik Saygılı ise görevden ayrılışını “1,5 sezon çalıştığım Altınova Belediyespor takımı ile olan iş mesaimizi burada sonlandırdık. Çalıştığımız süre içinde bizlere destek olan herkese teşekkür ediyor, Altınova Belediyespor kulübüne bundan sonrası için başarılar diliyorum” ifadeleriyle duyurdu.


Tarih yazmanın eşiğine geldiler
BAL 12. Grup'u büyük bir farklı lider bitiren Altınova Belediyespor, play-off maçlarında Gebzespor'a 1-0, Alibeyköyspor'a da 1-1 biten 120 dakikanın ardından penaltılarla 4-2 yenilmiş ve eleme maçlarıyla 3. Lig'e yükselen ilk Yalova ekibi olma şansını kaçırmıştı. Daha önce 3. Lig'de oynayan tek Yalova ekibi olan Yalovaspor, 1984-85'de kurulan 3. Lig'e doğrudan alınırken, o yıllarda bir İstanbul takımıydı.


Editör: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.