Cuma, Nisan 13, 2018

Yıldızlar Scoutium ile parlayacak

Hangi ligde oynadığı fark etmeksizin, futbolcuların keşfedilmesi ve futbola kazandırılması dünya futbolunun en büyük sorunlarından birisi.


Futbolcuların tüm verilerini tek çatı altında toplayan yetenek, gözlem ve değerlendirme platformu Scoutium; keşfedilmeyi bekleyen ancak yeteri kadar izlenmeyen futbolcuların ve futbolcular hakkında yeterli bilgiye erişemeden transfer yapan kulüplerin bu sorunlarına çözüm olarak karşımıza çıkıyor.


Trabzonspor, Göztepe, Sivasspor, Kasımpaşa ve Queens Park Rangers dahil olmak üzere 100’e yakın yerli ve yabancı kulüple iş birliği içerisinde olan platform; karanlıkta kalmış yıldızlara ve geleceğin yıldız adaylarına keşfedilme fırsatı sunuyor.


Futbolun Yeni Yıldızları Scoutium.com’da Parlıyor


Futbolcularla ilgili, binlerce değerlendirme sonucu ortaya çıkan analizlerin kulüplere ulaşmasını sağlayan Scoutium, fayda odaklı sistemi ile dikkat çekiyor.


Scoutium sayesinde futbolcular;



  • Değerlendirme ve analizlerle eksiklerini ve güçlü yönlerini görebiliyor.

  • Düzenli analizlerle gelişimini; antrenörleri ve kulüplerine gösterebiliyor.

  • Yeteneklerini dünyanın her yerinden kulüplere gösterme şansı yakalıyor.


Sistem nasıl işliyor?


Alt liglerde, amatör liglerde ve alt yapılarda forma giyen futbolcular, Scoutium’a ücretsiz üye olarak Scoutium bünyesinde yer alan profesyonel scoutları görevlendirebiliyor. Maçlarına çağırarak canlı olarak analiz talep edebiliyor. Yapılan detaylı analizler ve video kayıtları siteye aktarıldıktan sonra veriler tüm dünyaya açılıyor, kulüplerle paylaşılıyor.


Kulüpler ise; sistem üzerinden futbolcuları filtreleyerek futbolcuların taraftarlar tarafından yapılan değerlendirmelerine, analizlerine, videolarına, maaş bilgilerine ulaşabiliyor.


Yani kulüp; 23 yaşından küçük, sol ayağını kullanan, kafa vuruşu 10 üzerinden 7’den, pası 10 üzerinden 6’dan yüksek bir forvet arıyorum dediğinde veri tabanında bu özelliklere uygun tüm futbolculara erişebiliyor.


Scoutium ile keşfedilme zamanı


Türk futbolunun gelişimine hizmet etmek ve her geçen gün hızla büyüyen oyuncu veri tabanı sayesinde yeni yetenekleri ve yıldız adaylarını dünya futboluna kazandırmak üzere yola çıkan Scoutium sayesinde keşfedilmeyen yetenek kalmayacak!


Yeteneğini kanıtlama fırsatı arayan futbolcular; www.scoutium.com adresi üzerinden futbolcu profilinizi ücretsiz  oluşturarak, futbolcu havuzundaki yerinizi alabilirsiniz!


Kaynak: Basın Bülteni

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...