Perşembe, Nisan 19, 2018

Yamanspor motivasyon seminerinde

Ümraniye Belediyesi, kültür ve eğitim faaliyetleri, kapsamında düzenlenen seminere katılan Ümraniye Yamanspor Kulübü futbolcuları semineri ilgiyle takip etti.


Birçok alanda akademik çalışmaları bulunan, aynı zamanda tıp doktoru olan Dr. Faruk Öndağ motivasyon seminerlerinde sınav kaygısı, ders çalışma yöntemleri, konsantrasyon, dikkat dağınıklığı, ön yargılar, odaklanma gibi konularda eğitimler vererek, özellikle üniversiteye hazırlanma sürecinde gençlere destek oluyor.



Ümraniye Belediyesi'nin düzenlediği seminerde Dr.Faruk Öndağ hayatın bir sınav olduğunu ve bununla başa çıkmanın yolları olduğunu katılımcılara ayrıntılı olarak anlattı.


Seminer sonrası bir açıklamada bulunan Ümraniye Yamanspor Kulübü Başkanı Mahmut Celal Kalyoncu "Ümraniye Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can'a ,Ümraniye Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mesut Özdemir'e, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Emre Erkovan'a ve Sayın Dr. Faruk Öndağ hocamıza , Sayın Fatih Oruç'a bizlere bu imkanı sağladıkları için teşekkür ederiz" dedi.


Cergenç: Diğer projelere de katılmak isteriz
Yamanspor Altyapıdan Sorumlu Antrenörü Saygın Cergenç de seminer sonrası Ümraniye Belediyesi'ne ve Dr Faruk Öndağ'a teşekkür ederken şu ifadeleri kullandı: "
Ümraniye Belediyesinin bundan sonra düzenleyeceği kültürel ve sosyal projelere de katılmak isteriz. Gerek sporda, gerekse eğitim hayatında başarılı olmak için bu seminerlerin çocuklarımızın gelişiminde çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu güzel semineri veren Dr. Faruk Öndağ hocamıza , semineri organize eden Ümraniye Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can'a, ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim."


Editör : Atilla DEMİR


 














 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.