Cuma, Nisan 06, 2018

Yamanspor fırsatı tepti

U17/B Ligi 24.Grup 4 .hafta mücadelesinde Çavuşbaşı Muhammed Hanefi Dilmaç Sahası’nda Beykoz Çavuşbaşıspor, Ümraniye ekibi Yamanspor ’u konuk etti.
Haftaya 6 puanla 2.sırada giren Yamanspor ile 5 puanla 3. sırada bulunan Beykoz Çavuşbaşıspor'un karşılaşması 2-2 berabere biterken takımlar puanları paylaştılar.


Ümit Kara, Semih Körkıran ve Berk Nazlı hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada saha komiseri olarak Zafer Gürgensuyu, sağlık görevlisi olarak Mustafa Öztürk görev yaptılar.


İlk devre Yamanspor'dan 2 gol
Karşılaşmaya çok süratli başlayan Yamanspor Talha Dursun ve Baki Çatalhüyük'ün (penaltı) golleri ile soyunma odasına 2-0 önde girdi.


9 kişilik Çavuşbaşı eşitliği yakaladı
Yavuz Selim Bak ve Emirhan Şişman'ın kırmızı kart görmesi ile 9 kişi ile mücadeleye devam eden evsahibi Beykoz Çavuşbaşıspor biri penaltıdan olmak üzere kaydettiği 2 golle skora dengeyi getirdi. Yamanspor takımının kalan süredeki etkili ataklarından gol çıkmayınca maç bu skorla 2-2 tamamlandı. İki takım birer puanla staddan ayrıldı.


U17-B Ligi 24. grupta 10 puanla Çekmeköy Bld. Alemdağspor lider, 7 puanla Üsküdar Salacak ikinci (Averajla), 7 puanla Yamanspor üçüncü sırada.
5.haftada Yamanspor, Maltepe Fındıklıspor'u konuk ederken, Beykoz Çavuşbaşıspor ligden çekilen Örnekspor (Küçükyalı) karşılaşmasından hükmen galip sayılacak.


Editör : Atilla DEMİR


 















Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 8 Mayıs Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor....