Cuma, Nisan 13, 2018

Ovayenicespor'dan Anlamlı Turnuva

İstanbul 2. Amatör Lig ,2. Grup'ta mücadele eden Ovayenicespor, kulübün eski başkanlarından Fuat Çevik anısına,18 Nisan tarihinde başlayacak olar Ovayenicespor Fuat Çevik Halı Saha Turnuvası'na ev sahipliği yapacak. 


Ovayenicespor Halı Saha Tesisleri'nde düzenlenecek turnuvaya, takımlar 10'ar kişilik kadrolarla katılabiecek ve maçlar 7'er kişiyle oynanacak. Akşam 19.00'dan sonra oynanacak maçların sonucunda, turnuva sonunda derece alan takımlara kupaları takdim edilecek. 


 


'Kulübe hizmet edenlerin ismini yaşatmak istiyoruz'
Turnuva öncesi, Yerel Futbol'a konuşan Ovayenicespor Kulübü Başkanı Mete Atıcılar; "Kulübümüze ve amatör futbol camiasına önemli hizmetleri olmuş merhum Fuat Çevik'in ismini vererek düzenleyeceğimiz turnuvada niyetimiz, kulübe hizmet eden değerli insanların adını yaşatmak ve onları hiçbir zaman unutturmamak.Adına yakışır bir turnuva olmasını, saygı ve dostluk çerçevesinde gerçekleşip,tamamlanması diliyorum" dedi. 


Turnuvaya katılımlar 18 Nisan tarihine kadar devam ediyor. Katılmak isteyen takımlar,Ovayenicespor başkanı ve yönetim kuruluna ulaşabilirak başvurularını yapıyorlar.


Haber: Ertuğrul Kalkan

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...