Pazartesi, Nisan 16, 2018

Maltepe Fındıklıspor lideri tahtından indirdi

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup’ta son haftaların flaş takımı Maltepe Fındıklıspor Batı Ataşehirspor’u 2-1 yenerek rakibini liderlik koltuğundan indirdi.


Batı Ataşehirspor’un iç saha maçı olmasına rağmen, Yenisahra Stadı’ndaki yoğun program nedeniyle Maltepe ilçesi sınırlarındaki Başıbüyük Stadı’nda oynanan maçta ilk yarıda Fındıklıspor’un Yunus Emre ile 2, Murat Aliçay ile de 1 topu direkten döndü. Oldukça baskılı oynayan Maltepe temsilcisinde Adem’in iki kişiyi geçerek yaptığı ortayı kafayla tamamlayan Murat Aliçay ilk yarının skorunu belirledi: 0-1.

Bir rakip kaleye, bir kendi kalesine
İkinci yarıda Batı Ataşehir oyun rakip yarı sahaya yıkarken Fındıklıspor kontrataklar buldu ancak bunları değerlendiremedi. Ataşehir ekibinin baskını artırdığı dakikalarda kullanılan köşe vuruşunda Murat Aliçay bu kez topu kafayla kendi ağlarına gönderdi ve skora denge geldi: 1-1


Kaptan son sözü söyledi
Son bölümleri büyük heyecana sahne olan maçta Fındıklıspor baskı kurduğu anlarda, Bağra’nın şutunda rakip savunma oyuncusunun ceza sahası içinde topa elle müdahalesi sonucu penaltı kazandı. Topun başına geçen kaptan Adem skoru belirledi: Batı Ataşehirspor 1 Maltepe Fındıklıspor 2


Maltepe Fındıklıspor böylece üst üste beşinci galibiyetini aldı. Yenidünyaspor olan ismini Batı Ataşehirspor olarak değiştiren ve yeni yönetimiyle bu sezon yeni bir çehreye bürünen ev sahibi takımsa son üç maçında ikinci yenilgisini aldı.


Editör: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...