Pazar, Nisan 08, 2018

Küçükyalı Yelkenspor Bal'da

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B grubu son hafta mücadelesinde Küçükyalı Yelkenspor ile Ataşehir Çamolukspor takımları Paşabahçe Stadı'nda karşi karşıya geldi.

Kazananın Bölgesel Amatör Lige çıkacağı müsabakayı 3-0 kazanan Küçükyalı Yelkenspor tarihinde ilk defa Bölgesel Amatör Lige yükseldi.

2.dakikada kullanılan taç atışı sonrasında Ömer'in indirdiği topu önünde bulan Volkan müsait durumda bulunan Timuçin Balçık'a bıraktı. Penaltı noktası üzerinde topla buluşan Timuçin plase bir vuruşla kalecinin solundan Küçükyalı Yelkenspor'u öne geçiren golü kaydetti 1-0

45.dakikada sol kanattan yapılan ortada penaltı noktası üzerinde Ömer Bayraktar kafa vuruşu yapacağı sırada savunma oyuncusu elle müdahale edince karşılaşmanın hakemi Onur Karabaş penaltı noktasını gösterdi.

Atışı kullanan Ömer Bayraktar "Panenka vuruşu" olarak kabul edilen bir vuruşla kalecinin üzerinden farkı 2'ye çıkardı 2-0

İlk yarı 2-0 sona erdi.

90+4.dakikada topla birlikte sağ kanattan süratle ceza sahasına sokulan Ali Yılmaz savunma oyuncusundan sıyrılıp kalecinin sağından uzak direk dibine plase bir vuruşla fileleri havalandırdı 3-0

Karşılaşma 3-0 Küçükyalı Yelkenspor lehine sona erdi.

İlk yarıda topa daha fazla sahip olan takım Ataşehir Çamolukspor'du. Servet ve Zakir gibi oyuncularıyla hücuma çıkan Ataşehir ekibi ceza sahası önüne kadar iyi gelmesine rağmen Küçükyalı Yelkenspor savunmasını geçmekte oldukça zorlandı. Küçükyalı Yelkenspor savunmasında özellikle Boğaçhan Taşdemir başta olmak üzere tüm oyuncular kusursuz bir futbol oynadılar.

Buna karşılık Küçükyalı Yelkenspor takımı Timuçin ve Ali gibi süratli oyuncularla rakip kalede tehlikeli pozisyon aradılar. Az sayıda pozisyon bulmalarına rağmen bunları değerlendirmeyi başardılar.

İkinci yarıda da topla daha fazla oynayan ekip Ataşehir ekibiydi. Adeta tek kaleye dönen maçta Küçükyalı Yelkenspor savunması olağanüstü bir oyun ortaya koydu. Ataşehir Çamolukspor takımı sağlı sollu ataklarla Küçükyalı Yelkenspor savunmasını zorlamasına rağmen bir türlü aradığı net pozisyonları bulamadı.

Küçükyalı temsilcisi ise ikinci yarıda bulduğu pozisyonların birinde kontraatakta 3.golü buldu.

Karşılaşmaya Küçükyalı Yelkenspor taraftarları yoğun ilgi gösterirken 90 dakika boyunca takımlarına susmadan destek verdiler.

Maç sonu Küçükyalı Yelkenspor oyuncuları ve taraftarları şampiyonluğu doyasıya kutladılar.
Karşılaşmanın yıldızı Küçükyalı Yelkenspor takımından Bilal Boğaçhan Daşdemir'di.

Genç stoper havadan yerden bütün toplara müdahale ederek takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu.


HABER:ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...