Pazartesi, Nisan 02, 2018

Beşyüzevlerspor mutlu sona çok yakın

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu’nda 8. hafta maçında Beşyüzevlerspor, iddiası kalmayan Araphanspor’u 2-1 yenerek BAL yolunda önemli bir galibiyet elde etti.


İBB Şenliköy Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Beşyüzevlerspor tutuk başladı. Araphanspor 12. dakikada Caner’le 1-0 öne geçti. Beşyüzevlerspor bu gole 25. dakikada Uğur’la cevap verdi. Yeşil beyazlı ekibi öne geçiren gol 38. dakikada Koray’dan geldi. İlk yarı bu skorla sonuçlandı. Karşılaşmanın 2. yarısında her iki takım da süratli bir futbol sergiledi ancak gol sesi çıkmadı .Mücadele de Beşyüzevlerspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.


Bu galibiyet ile Beşyüzevlerspor puanını 16 yaparken Alaphanspor ise 5 puanda kaldı. Sezonun son maçında Beşyüzevlerspor, 17 puanla grubun lideri 1877 Alemdağspor ile karşılaşacak . Ligde 14 puanla 3. sırada bulunan Büyükçekmece Belediye karşısında 4-0’lık ikili averajı bulunan Beşyüzevlerspor’a lider 1877 Alemdağspor karşısında alacağı 1 puan bile BAL için yetecek.


Haber: Erol Eftekin- Nazmi Alkış

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.