Pazar, Mart 18, 2018

Yeşilcespor, erken maç saatini protesto etti

İstanbul U7 B Ligi 21. Grup'ta bugün oynanan Seyrantepe Yeşilcespor-Yenidoğan Güneşspor karşılaşması ev sahibi ekibin protestosuna sahne oldu.


Yeşilcespor futbolcuları, Yahya Kemal Stadı'nın tüm gün boş olmasına rağmen karşılaşmasının saat 9.00'a alınmasına tepki olarak maçta 1 dakika hareketsiz kaldı. Hakemin başlangıç düdüğünün ardından yeşil beyazlı oyuncular topu rakip yarı sahaya attılar. Güneşsporlu futbolcular da rakiplerinin protestosuna saygı göstererek, topu karşı yarı sahaya attı. İki takım 1 dakika kadar karşılıklı topu birbirlerine attılar. Oyun daha sonra devam etti. Konk Güneşspor sahadan 3-1 galip ayrıldı.


Seyrantepe Yeşilcespor Teknik Direktörü Nihat Ulaşoğlu Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada "Yahya Kemal Stadı tüm gün boş olmasına rağmen maç 9.00'a verildi. TFF'ye nedenini sorduğumuzda 'Yenidoğan Güneşspor'un aynı gün A takım maçı var, mağdur olmamaları için böyle yaptık' dediler. E bizim de A takımımızın maçının olduğu gün hep alt yapı karşılaşmamız vardı. Biz hep oynadık, itiraz etmedik. Bugün rakibimize durumu ilettiğimizde 'Bizim öyle bir talebimiz olmadı. Bizim A takım ve alt yapı teknik heyetlerimiz ayrı. Biz de sabah erkenden buraya gelmekten rahatsızız' yanıtı aldık. Hal böyleyken bomboş statta neden sabah erkenden oynamak zorunda kaldık anlamakta güçlük çekiyorum" dedi.


Muhabir: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...