Pazartesi, Mart 05, 2018

Sultangazi Yalova'da 90+6'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta lider Altınova Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan Sultangazispor 90+6. Dakikada yediği gol ile sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.


Hersekzade Ahmet Paşa Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Samet Kaan Keskin, Enes Biroğlu, Kadir Devrim ve Tolga Tugay İnan hakem triosu yönetti.


Karşılaşmaya her iki ekip de kontrollü başlarken konuk ekip Sultangazispor mücadelenin 5. Dakikasında Samet ile ceza sahası içerisine girdi. Altınova Belediyespor savunmasının Samet’e yaptığı müdahale sonrasında müsabakanın hakemi Samet Kaan Keskin, pozisyonu görmezden gelerek devam kararı verdi. Sultangazisporlu futbolcular bu kararın ardından hakeme uzun süre itiraz etti.


Karşılaşmanın 32. Dakikasında ev sahibi ekibin bir şutu direkten oyun alanına geri döndü. İlk yarı 0-0 bitti.


Sultangazi 10 kişi
Mücadelenin ikinci yarısı sağanak yağmur altında başladı.
Karşılaşmanın 61. dakikasında müsabakanın orta hakemi Sultangazispor’un en etkili ismi Samet Şenol’u tartışmalı bir karar sonucu direk kırmızı kartla oyundan ihraç etti ve konuk ekip sahada 10 kişi kaldı. Mücadeleye 10 kişi devam eden konuk ekip Sultangazispor karşısında etkili ataklar yakalayan Altınova Belediyespor 64. Dakikada çok net bir gol fırsatından yararlanamadı.


Ev sahibi de eksildi
Karşılaşmanın 66. Dakikasında ev sahibi ekipte Coşkun ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi. Mücadelenin 88. Dakikasında Sultangazispor kalesinde yaşanan pozisyonun ardından top oyun alanını terk etti. Top oyun alanı dışında iken topun peşine koşan Ramazan dengesini kaybederek Altınova Belediyesporlu bir futbolcuyu istem dışı yere düşürdü. Müsabakanın hakemi bu pozisyonun ardından penaltı noktasını göstererek büyük tepki çekti.


Altınova penaltı kaçırdı ama uzatmada güldü
Penaltı atışını kullanmak için topun başına geçen Emin’in şutunda top direğe çarparak oyun alanını terk etti. Karşılaşmanın normal süresinde gol sesi çıkmadı. Mücadelenin dördüncü hakemi karşılaşmanın sonuna 6 dakika ekledi. 
Ev sahibi ekip 90+6. Dakikada Burak Emirhan’ın kafa golü ile 1-0 öne geçti ve karşılama bu skor ile sonuçlandı.


Sultangazispor'a saldırı girişimi
Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile soyunma odasına yönelen Sultangazisporlu futbolcular ile Altınova Belediyesporlu futbolcular arasında yaşanan sözlü diyalogların ardından müsabakayı izleyen seyirciler sahaya atlayarak Sultangazispor’lu futbolculara saldırmaya çalıştı. Müsabakada ki görevli güvenlik güçleri son anda araya girerek konuk futbolcuları futbolcuları linç edilmekten kurtardı.


Kaynak: ivedihaber.com - Zekeriya Yılmaz


 


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...