Salı, Mart 06, 2018

Söğütlüçeşme Birlik'ten Beştelsiz'e beş gol

İstanbul 2.Amatör Lig 10.Grup’ta şampiyonluğa oynayan Söğütlüçeşme Birlikspor, Zeytinburnu Beştelsizspor karşısında 2-0 geri düştüğü maçta 5-3 galip geldi.


Kentyıldızspor yenilgisinin ardından Beştelsizspor karşısında ne yapacağı merakla beklenen Söğütlüçeşme Birlikspor İFA Sahası’nda muhteşem bir dönüş yaptı.


Müsabaka öncesi ev sahibi Söğütlüçeşme Birlikspor Takım Kaptanı Selim karşılaşmanın hakem ve Beştelsizspor takım kaptanına çiçek takdim etti. Daha sonra Afrin şehitler için bir dakika saygı duruşu gerçekleştirildi.


Karşılaşmaya hızlı başlayan misafir takım Beştelsizspor 19.Dakikada Adnan ve 28. Dakikada Enesin attığı golle 2-0 öne geçti.


Ev sahibi takım Söğütlüçeşme Birlikspor arka arakaya kalesinde gördüğü gollerin şokunu çabuk atlatarak tüm hatları ile rakip kaleye yüklenmeyi sürdürdü. Mavi-beyazlılar bu yüklenme sonucu 35.Dakikada Semih ve 41.Dakikada kaptan Selim'in attığı gollerle skora eşitliği getiren golleri attı: 2-2


Beştelsiz yine öne geçti, 10 kişi kaldı
İkinci yarıya da hızlı başlayan Beştelsizspor 54.Dakikada Enes kendisinin ikinci takımını üçüncü gollünü atarak yeniden öne geçti ve skor 3-2 oldu.


70.Dakikada misafir takımda günün başarılı isimi Enes ceza sahası içinde rakibine sert müdahalede bulunması sonucu karşılaşmanın hakemi önce penaltı noktasını gösterdi ardından ikinci sarı ve kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Beştelsizspor müsabakanın geri kalan süresinde 10 kişi devam etmek zorunda kalmış oldu.


Söğütlüçeşme Birlikspor'da penaltı noktasında topun başına geçen Hüseyin topu ağlara yollayarak skora eşitliği getiren gollü attı skor 3-3 oldu.


Ev sahibi Söğütlüçeşme Birlikspor 81.Dakikada Vedat'ın şık vuruşu ile 4-3 öne geçti.


Birlikspor da 10 kişi
86. Söğütlüçeşme Birlikspor’da takım kaptanı Selim ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyundan atıldı.


90+3.Dakikada Söğütlüçeşme Birlikspor'da Sehap takımın ve karşılaşmanın skorunu belirleyen gollünü attı: 5-3


Haber: Yılmaz Aktepe


Daha fazla fotoğraf için tıklayın

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...