Pazar, Mart 04, 2018

Sapanca Gençlikspor çıkışını sürdürdü

Sapanca Gençlikspor durdurulamıyor.... İki hafta önce kendi sahasında derbide Adapazarıspor'u 1-0 mağlup eden yeşil-beyazlı ekip, geçtiğimiz hafta da deplasmanda Kestel Belediyespor'u 2-1 mağlup etmişti.


Bu hafta da kendi sahasında ağırladığı Nilüfer Erdemlispor'u 30.Dakikada Aykut Çeperli'nin ayağından bulduğu golle 1-0 mağlup eden Sakarya temsilcisi 3'te 3 yaparak galibiyet serisini devam ettirdi.


Sapanca Atatürk Stadı'nda başlayan mücadeleye taraftarlar ve yerel yöneticiler büyük ilgi gösterdi. Maç öncesi soyunma odasında futbolculara başarı dileyen Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, maç sonunda da soyunma odasına inerek futbolcuların sevincine ortak oldu.


Maç sonunda açıklamalarda bulunan Sapanca Gençlikspor Antrenörü İsmail Yılmaz "Adapazarıspor maçı ile başlayıp, Kestel Belediyespor ve Nilüfer Erdemlispor maçı ile galibiyet serisine devam ettik. Ligde kalmak için futbolcu kardeşlerimizle beraber elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Şimd bu maçı unutup önümüzdek hafta deplasmanda oynayacağımız Karasuspor maçı hazırlıklarına başlayacağız. Bizlere destek veren herkesten Allah razı olsun. Bu takım hepimizin" dedi.


Haber: Metin YILMAZ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 8 Mayıs Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor....