Salı, Mart 20, 2018

Merterspor kazanmaya devam ediyor

2.Amatör 13.Grup müsabakasında Yenidoğangüneşspor, evinde Merterspor'u ağırladı.

Karşılaşma oldukça tempolu bi şekilde başlarken, ilk gol konuk ekipten geldi. Merterspor'da Alper takımını 1-0 öne geçirmeyi başaran isim oldu. Yediği golün ardından toparlanan ev sahibi ekip, Gökhan ile skora denge getirse de, kazanılan korner atışında iyi yükselen İsmail Merterspor'u 2-1 öne geçirdi.

Yenidoğangüneşspor'da Gökhan bir kez daha sahneye çıkarak skoru 2-2 yaparken ilk golün sahibi Alper'de bende burdayım dercesine tekrar sahneye çıktı ve Merterspor'u 3-2 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda ilk devrenin de skorunu tayin eden gol oldu.

Mücadelenin ilk yarısında bir çok pozisyon yakalayan ve bunların üçünü gole çeviren Merterspor, ikinci yarıda ise hem pozisyon hemde gol üretme etkinliğini kaybetti. Bu da Yenidoğangüneşspor'a bir direnç sağlayınca beraberlik golünü yakalamak için ev sahibi ekip karşı kalede ataklar gerçekleştirmeye çalıştı. Merterspor defansı ve kalecisi bu atakların tümünü başarı ile savuştururken ikinci yarının uzatma dakikalarında Merterspor'a nefes aldıran gol geldi. Emre Tarhan Merterspor'u 4-2 öne geçiren golü kaydederken bu gol aynı zamanda mücadelenin skorunu tayin eden gol oldu.

Bu galibiyet ile Merterspor çıktığı 6.müsabakayıda kazanarak 18 puanla liderlik koltuğundaki yerini korudu. Yenidoğangüneşspor ise 8 puanda kaldı.

Mücadele sonunda sitemize açıklamada bulunan Merterspor Teknik Patronu Aras Köksal, "İlk yarıda giridğimiz pozisyonları golle neticelendirebilsek devreye daha farklı skorla girebilirdik. Oyuncularımız biraz şanssız günlerinde olunca bu beklentimiz olmadı. İkinci yarıda da bu gol yollarındaki etkisizliğimiz devam edince rakibimize direnç geldi. Onlarda oyuna ortak oldular. Mücadele sonuna kadar da kopmadılar. Aynı zamanda oyuncularımda kaçan gollerin verdiği moral bozukluğuna kapılmadan oyunda kaldılar. Ciddiyetlerini bozmadan mücadeleyi tamamladılar. Oyuncularımı bu mücadelelerinden dolayı tebrik ederim. Ayrıca bizi yalnız bırakmayan hep yanımızda olan yönetim kadromuza ve dışarıdan bizleri desteklemeye gelen sevenlerimize teşekkür ederim"dedi.

HABER:ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...