Pazartesi, Mart 05, 2018

Ataşehir Çamoluk ve İstanbul Bafra'dan sessiz randevu

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman B Grubu 4.hafta maçında İstanbul Bafraspor ile Ataşehir Çamolukspor 0-0 berabere kaldı.


Sarıyer Çayırbaşı Stadında oynanan maçın ilk yarısında karşılıklı ataklar vardı. İkinci devre İstanbul Bafraspor sağdan soldan etkili ataklar yapmaya başladı. Kırmızı siyahlı futbolcular girdikleri 3 net gol pozisyonunda Ataşehir Çamolukspor'un kalecisi Ahmet Çekiç'i geçemediler.


İstanbul Bafraspor takımının sağ önde oynayan 7 forma numaralı sağ kenar oyuncusu Talha Can Vardar, sağ göbekte oynayan 8 forma numaralı orta saha oyuncusu Yusuf Tursun ile 10 forma numaralı orta saha oyuncusu takım kaptanı Ekrem Kaplan oyunda etkili olan futbolculardı.


Maçın hakemi Oğuzhan Uğurlu’nun son dakikada kaleciye pas olarak değerlendirdiği pozisyonda Ataşehir Çamolukspor aleyhine verdiği endirekt vuruş tepki çekti. Hakem Oğuzhan Uğurlu İstanbul Bafraspor'un kullandığı endirekt vuruş sonrası maçın bitiş düdüğünü çaldı.


Ataşehir Çamolukspor aldığı bu beraberlik ile grubunda oynadığı 4 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik ile 8 puanla 3.sırada yer aldı. İstanbul Bafraspor ise oynadığı 3 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi ile 4 puanla 5.sırada yer aldı


Ataşehir Çamolukspor beşinci haftayı bay geçecek, İstanbul Bafraspor takımı ise İstanbul Mesudiyespor ile karşılaşacak.


Haber: Kadir Küçükay - kadirspor.com


 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...